humasultan3443 Rusyadayım, Tatar Türkü bir doktora muayeneye gidiyorum, Rus doktora gitmeye çekindim açıkçası daha önce de Devlet hastanesinde yattım Rusyanın ve ayrımcılık had safhadaydı Türklere karşı o yüzden doktorumu Türk seçtim, doktorum iyi hamileliğimi 6ıncı haftada idrar testinde öğrendim, 7 inci haftada kan sonucumla birlikte doktoruma gittim , Alttan muyene etti ve gayet sağlıklı olduğumu söyledi Ultrason ile hemen bakmıyorlar, benim doktorum 10uncu haftaya yanaşana kadar alttan muayene etti, kültür testi yaptı mantara baktı, kandaki bütün değerlerime baktırdı, vitaminler yazdı, bu arada bebeğimin tamda rahmimin ortasında tutunduğunu stres yapmamam gerektiğini sıkı tutunduğunu söyledi, iyi bir hekim olmak Ultrasonla sürekli bebeğe bakmak değildir bence neyse, bebeğe us baktırmaya 12inci haftada gittim alttan us ile baktılar gerçekten de doktorumun dediği gibi bebek tam rahim ortasında sıkıca duruyordu, ikili tarama testi doktorum istedi 16ıncı haftaya kadar yaptır mutlaka dedi, şu an 16 haftadayım 14üncü haftamda yaptırmıştım testi ve son muyenemi olup Türkiyeye gidip Türkiye de doğum yapacağım İnşallah🤲🏻