Civcivim000 Bebegim0102 Amin cümlemiz için inşallah 🤲 net dedikleri için ufaktan alışverişe başlamak istiyordum ama biraz daha bekleyeyim en iyisi😀teşekkür ederim
Caglaesma58 Eslemhira kesinlikle yazarım hiç acele etmeye gerek yok anneler bi kız dediler bi erkek en iyisi biraz beklemek Rabbim önce sağlık hayırlı evlat nasip etsin sonrada inşallah herkesin gönlünden geçeni ❤️❤️
Caglaesma58 Civcivim000 bende bi çıkıntı gördüm ama ya kordonsa çünkü bi yerde kız dedi şimdi erkek diyorlar inanamıyorum bende haliyle gördüm ama pipisi mi kordon mu ne anlayamıyorum ki 😂
Civcivim000 Caglaesma58 çok karışık işler ya😄ben de detaylı ultrasona kadar bişey almıcam heralde ne olur ne olmaz 😀 ama böyle de insan adapte olamıyor işte, hayırlısı 😀
Caglaesma58 kivirciginannesi oluyor gerçekten çok garip ama oluyor böyle şeyler %90 kızdan %100 erkek oldum bende şuan ama bakalım ben yine değişebileceğine inanıyorum 🙈😂
Kbra_em Caglaesma58 bizede 12 16 da kız 20 de erkek dendi 22 de ayrıntılıda netleşti artık :) bekleyin biraz daha..
Caglaesma58 Kbra_em teşekkür ederim ☺️ beklemeyi düşünüyorum bende eşimi durdurmak biraz zor oluyor ama hayırlısıyla 20 22. Haftamızı görseydik 🤲🏻🥰
Meskub Mom3834 Ben de 12 haftalık kontrole gittim cinsiyet için erken dedi birşey söylemedi sabırsızlıkla bekliyorum
Mom3834 Meskub ben ikili testte çok iyi bir perinatologa gittim o çok kesin bir şekilde söyledi.. ki bilmiş :)
zeynepin_annesiiii Caglaesma58 bizim de kız . Ama eşim her seferinde kız diyoruz birde oğlan çıkmasın diyo sinir oluyorum 😒
Caglaesma58 zeynepin_annesiiii benim de gönlümde kız vardı eşim de erkek bakalım bazen bende onu sinir ediyorum belki kız olacak falan diye sıkma sende canını belki bilerek diyordur o da seni kızdırmak için ☺️