Caglaesma58 Semanurozgan yaaa okurken gözlerim doluyor .. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻😍 gönlünden geçeni nasip etsin rabbim ☺️
Mom54544 Caglaesma58 Bende öyle diyodum o haftalarda bize 12 de doktor kemik yapısına göre kız ama kesin değil dedi 16 da yüzde 80 dedi ben şehir Hastanesi’ne gitmiştim 17.haftada dosya açmak için saf stajyer pipi görüyorum dedi neeh doktorum yüzde 80 kız dedi dedim bidaha baktı aaa evet evet kızmış dedi arkasını dönüp gitti 😂 20 de detaylida kesinleşti anlattım böyle böyle oldu emin misiniz hocam diye güldü eminim ben sana baştan beri kız diyorum ya dedi 24 de yine kız dedi halen de kız diyolar 😂
Caglaesma58 Mom54544 sağlıkla kucağına al inşallah sen atlatmışsın bu durumu darısı başıma artık çarşamba günü başka bi doktora gidicem eğer o da kız derse artık tamam diycem yani 😂
4438bebegim AVM de hastane çıkışı alıyorum, kadın karnı burnunda kocasıyla telefon da konuşurken duydum herşeyi tekrar alacağım cinsiyet değişti ya dedi, elim tezgah da kaldı ya benim ki de değişirse diye fazla birşey alamadım ara renkler sarı yeşil
Caglaesma58 4438bebegim ayy insana bi şok ya gerçekten 7 ayına kadar ben odasını yapmayı düşünmüyorum ama tabi bişeyler alırım diye düşünüyorum böyle bişey de gelmesin başıma ya çok zor bişey hayalini hazırlığını başka yapıyorsun sonra çok farklı şeyler oluyor .. çok zor bende en çok bundan korkuyorum
Mom54544 Caglaesma58 doğuma kadar yolu var değişikliğin atlatmadim daha eşim halen inanmiyo 😂 O yüzden çoğu şeyi unisex aldım kırmızılar sarılar falan pembe çok az şey aldım 😂😂
Caglaesma58 Mom54544 çok mantıklı ama gerçekten her ikisine de olabilecek şeyler alınmalı ki sonra zaten doğunca hepsi yapılır yeter ki hayırlısıyla doğsun bi görelim o cinsiyeti ne 😂 hepsini alıp yine yaparız ki
Eylul_2 Caglaesma58 4 sene önce 12. ve 13. haftalarda erkek dediler 16. Haftada kız dediler sonuç kız oldu ♥️
Caglaesma58 Eylul_2 yaşamayan başına gelmeyen çok nadir insan var galiba şanslısınız ki yine de çabuk öğrenmişsiniz ☺️
iremcannn1907 Caglaesma58 13. Haftada %70 kız dedi doktor 15. Haftada %90 erkek 😂 bende senin gibiyim o yüzden 23. Haftamdayım alışverişe detaylıdan sonra başladım 😂
Caglaesma58 iremcannn1907 detaylı ultrason şart artık daha da eminim bekleyeceğim kimseye bişey demeden 🥰 12 de kıza benziyor duruşu demişti doktor 15teyim yine kız dedi ama %100demek için haftaya bi daha gel öyle diyelim dedi değişmez mi sanki 🤔🤔
Nutellaaaa Caglaesma58 yine söyleyebilirsin ama benim değişti herkeste değişecek diye bisey yok canım ama emin olmak için detaylı gerekiyor işte
Mom54544 Caglaesma58 aynen öyle doğduktan sonra neler alınır daha görerek yeterli sağ salim sagliklica dogsunlarda minik kuzular 😊
Caglaesma58 Mom54544 amiiiiiin 🙏🏼 En önemlisi bu sağlıkla gelsinler yeter ki ama annelerin de böyle merakta bırakmasınlar 😂😍
hlmaydogdu Caglaesma58 bende 12 haftalıkken erkek denildi değişmedi de 24 olduk bugün hala ilk günkü gibi erkek diyorlar 😂😂😂
Caglaesma58 hlmaydogdu demek ki beyefendinin pipisi sağlamda 😂 sağlıkla gelsin rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤲🏻🤲🏻
iremcannn1907 Caglaesma58 15te bence de değişmez artık sanki ☺️ Bide hep kız demiş sana, bana bi erkek bi kız diyince haliyle kafa karışıklığı olmuştu 😂