SM00 16.haftamdayım sürekli idrara cıkıyorum birde sanki saatlerce gitmemiş tutmuş gibi kasıklarıma agrı giriyor gece zaten 5 kere flan kalkıyorum gün içindede hiç azalmıyor idrar kültürü verdim temiz ,çıktı aynı şeyi yaşayan varmı
Baharrk SM00 çok normal canım bende de idrar yolu enfeksiyonu vardı sürekli su içiyorum gerekirse tuvalette yatıp kalk diyorlar valla tuvalete gitmekten bıktım🤣
Melekhkn SM00 bu haftalarda normal canım bnde 17.haftadaym dediğin gbi lavobaya cksam bile hep şişkinlik oluo zamanla gecer inşallah
sumeyraballl SM00 22 haftlağım ilk hafta dan itibaren gece 10 kere giderim 5 dakika da bir gittiğim de oluyor hiç tuvalete girmemişim gibi sıkıştırıyor
SM00 Hacer188 valla tuvalette zamanım geçiyor anlamadım son aylarda böyle oluyor dediler erken değilmi böyle devam ederse ne yaparız😏
Hacer188 SM00 ben günde sadece bir bardak su içen insandım şimdi 2 litre içiyorum mecburen ondan kaynaklandığını düşünüyorum sağlıklı olsunda her türlü zorluğa katlanıriz canım 😊
SM00 Melekhkn Melekhkn evet benimde öyle bide ağrıyor kasıklarım sanki saatlerce sıkışmışım gibi o yüzden korktum ama idrar kültürü temiz cıkmış demekki baskı var
Hasret_Ali SM00 normal canim 17 haftaligim gece uykudan uyaniyorum kac kez tuvalette bazen nasıl kaçtığımı unutuyorum😂😂
Elfcm SM00 O haftalarda uykularimdan kalkiyordum bende yapip yatiyordum yerleşene kadar tekrar geliyordu sonradan azalıyor şu an 28 haftalığım. Bildiğim kadarıyla son haftalara doğru tekrar başlıyor 😊
Sakinem212 SM00 bende öyleyim gözümğ açtığım gşbi koşuyorum bazen gzçğm kapalı gsşsyeoum resmen o kadar ki uykum geliyor gece 3 defa giderim mutlaka aşırı suda içiyorum onunda payı var sadece bebekten dolayı değil.
Fatma2144 Ben de 14 haftalığım, sık gitmiyorum ama gelince sıkıştırıyor,yaptıktan sonra bi de yanma oluyor