Deryaerbil Kışlar perşembe günü 23 hafta olacağız ..2-3 gün önce aşırı hareketliydi . Elimi koymadan anlıyordum .. özellikle bugün elimi koyduğumda tepki veriyor fakat çok kuvvetli değil başına gelen var mı ?
ballisiyavrum Deryaerbil 31haftalığız ve kızım birgün kıpır kıpır diğer gün tık yok doktora gittiğimde normaldi herşey stres yapmayın sizde ben çok yapıyorum 😒
Ikranurunannesi41 Haftadayım bende birkaç gündür kelebek uçuşuyor gibi hissediyordum iki gündür bi karıncalanma yok gibi sizce normal mi
1425 Deryaerbil Normalde kaçıncı haftada hissediliyor? Ben şuan 15 haftalığım ve devamlı dua ediyorum RABBiM sağ-salim sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip etsin diye 🤲🏻 Cümlemize nasip etsin İNŞALLAH amin 🤲🏻
Ikranurunannesi41 Ay içim rahatladı vallahi iki gün sürekli hissedince sonra birşey hissedemeyince ürkmüştüm 🥰🥰👏
Deryaerbil Ikranurunannesi41 bende 18. Haftamın sonunda hissettim 20. Haftada hergğn hissetmeye başlıyorsun üz 😎😍
EgeAlya Ikranurunannesi41 ben de sizin gibi ilk gebeliğim ve 18.haftada o kelebek kıpırtılarını atmalarını hissetmeye başladım
Deryaerbil Seda_nrr alışmışım güm güm vurmasına şimdi kibar kibar tepkiler 😅 heyecan ve korku yaşatıyor bana
Ikranurunannesi41 İlk gebeliğim ya pek bilemedim nasıl olduğunu netten baktım bide ama birinden duymak rahatlattı beni 🙃☺️
Seda_nrr Deryaerbil evet benimde 24.haftamda yavaşlamıştı o hafta kontrolüm vardı allahtan korkmuştum çünkü 😅 ama doktor normal olduğunu söyledi hareket varsa sıkıntı yok 🙏🏻
Deryaerbil Seda_nrr sol tarafıma yarıyorum elimi sağ tarafa koyuyorum hareketlerini hissediyorum 🙏ama normalde otururken hissetiriyordı
Seda_nrr Deryaerbil çok normal bir iki güne yine aynı olur 🥰 ben 35.haftamdayım hareket etmiyor diye geçen nst ye gittim Nst ye bağladılar çocuğum içerde takla atmaya başladı :) çok rolcü bu bebeler 😅
Deryaerbil 1425 ilk hamilelikse geç hissediliyormuş ikinci hamilelikse 16 da falan hissedenler var ❤️