MyUniqueBaby Ftsrkn Hayır yok ama annem zamanında kardeşimi ani hareket sebebiyle kaybetmişti. Doktor bebekte deprem etkisi olmuş demişti. Bu sebeple kendi korkum tamamen
Ftsrkn MyUniqueBaby anladm umarım aşarsınız bu korkuyu tez zamanda. Benim bildiğim kadarıyla namazda yaptığımız hareketler araştırılmış sağlık açısından çok iyi olduğu ortaya çıkmış. Allah sağlıkla kavuştursun sizi bebeğinize
Sumeyyeee MyUniqueBaby MyUniqueBaby eğilip kalkmakda ne var ki kontrollü olduğunuz sürece çok şükür bir problemim olmadı benim İki yaşında kızım var sürekli onu giydirip çıkarırkende eğiliyorum mecburen hareketli olmakda fayda var bence ama yinede siz bilirsiniz
rumeysatok MyUniqueBaby ya tabiki yine siz bilirsiniz ama namazda Rabbimizin huzuruna çıkıyor o bebişlerimizi korur inşallah isterseniz bi ayakta deneyin rahatsızlık vermezse sıkıntı da yok demektir zaten ileride daha ağırlaştıkça oturarak devam edersiniz tabi siz bilirsiniz ☺️
Betl01 MyUniqueBaby hangi mezheptensiniz şafiler cogunluk sadece fark kilar ama hanifi mezhepleri sünnetle beraber kilar
kucukadam MyUniqueBaby ayakta sizi zorlamiyorsa yada bi sıkıntı olmuyorsa ayakta kılın. Her hangi bi sorun olduğunda oturarak kılınır diye biliyorum. Ben de 35.haftadayim ayakta kılıyorum 1 defa oturarak denedim göbeğim daha çok sıkıştı 🤷♀️
Umay21 MyUniqueBaby canım sünnetle bir kılınır ama her zaman olmamak şartıyla arada yatsı ile ikindinin sünnetini kılmamak sünnetdir dediğim gibi her zaman değil arada peygamber (sav)efendimiz de kılmazmış
Zelsonr MyUniqueBaby Herhangi bir risk olucagini sanmıyorum o haftalarda canım. Tabi riskin yoksa. Bende 28 den sonra yanlış değilsem oturarak kılmaya başladım çünkü oturup kalkamıyorum şuan 35+2 yım hamdolsun devam. Rabbim herkese nasip etsin. Eğer sende oturarak rahat hissedeceksin dinimizce bir problem olmadığını düşünüyorum önemli olan niyet💚
Mermaiddd MyUniqueBaby Ben üçüncü aydan sonra oturarak kılıyorum canim.25+2 yim.sende öyle kıl Allah kabul etsin inşallah 🤲
BurcuArslan MyUniqueBaby ben ilk oğlumda 9 ay kıldım son aylara doğru hep yatağın ucuna oturup kalmıştım 2. Oglumdada öyle yaptım bir sorun yaşamadı. Buyuklerime danıştim senin mazeretin var kılabilirsin oturarak dediler bu oğlumda belim çok ağrıyor ara ara kilabiliyorum
merakliblog Ben hep oturarak kıldım tüp bebek diye biraz narin davranıyordum kendime aylardır öyle kılıyorum. Bi kere denedim normal kılmayı kasığıma kramp girdi. Allah herşeyin kolayını buyurmuş valla.
Oznrasl MyUniqueBaby ağırlık kaldırmıyorsun ki canım sadece namaz için eğiliyorsun ben son günüme kadar kızımda kıldım hiç bir şey olmadı bir de üzerine 20 kiloluk kova ile su taşıyıp balkon yıkıyordum şuan 23 haftalık hamileyim kızımı kucakta taşıyorum yeri geldımı korkma yani Allah’ın izni ile bir şey olmaz
Halimeege MyUniqueBaby benim 2. Oğlumda kılarken oturarak kiliyordum ama bir garip oluodu öbür türlü nefes nefese kalıyodum bir oturarak kiliyordum bı ayakta bunda daha 22 haftaligim normal kilabiliyorum