Ozgrrr Hiç kimse hamile olduguma inanmıyor neymiş karnım çıkmamış. Anlamıyorum ne yapayım yastık mı koyayım karnıma
Yaagmurr Ozgrrr iyi de neden birilerini inandırıcaksınız ki bırakın inanmasınlar siz biliyorsunuz yeterli değil mi canınızı sıkmayın hiç
tugbao Ozgrrr cikmasa ne bicim hamilesin derler, ciksa karnin cok cikmis derler. derler, derler, susmazlar. takilma kuzum, keyfine bak 😘
MerCih Ozgrrr siz yine iyisiniz ben daha üç aylığım her gören hane karnın diyor burda nasıl bebek var falan filan diyor bende çok sıkıldım bu durumdan
Annenaz Ozgrrr komşumun karnı da dümdüz beş buçuk aylık üstelik . Çok kıskanıyorum. Ben 19. Haftadayım 16 da çıkmaya başladı. Kendi göbeğimle de birleşti tabi. Bana da cok erken çıkmış diyorlar😀 boşver aman
Glcntn Ozgrrr benimde tam tersi 5 buçuk aylık karnım var bu sefer bune doğurcakmışsın gibi niye büyük diyorlar 😂 küçük olunca niye küçük büyük olunca niye büyük derler valla ben kimseye bakmıyorum he diyip geçiyorum
nevamm1 Ozgrrr bende neden çıkmıyor diyordum 24.haftalara kadar çok özeniyordum heves ediyordum ayna karşısında göbeğimi seyrediyordum bir çıktı 24.ten sonra aman Yarabbi uykular haram oldu ne sağa ne sola yatabiliyorum sanki çocuk eziliyor yan yatınca altımda pskolojim bozuldu birde zor nEfes darlığı başladı şimdiden gobeksiz halimi özledim çok zormuş.bosver aldırma onlara keyfini cikart gobeksiz günlerinin.🤭
Heather Ozgrrr banada aynısını söylüyolar ama benim fiziki yapım bu. Oğlumda da böyleydim. Halamda bmyleymiş benim 8 aylık olurmuş kimse anlamazmış hamile olduğunu. Bence sorun değil çünkü bebeğim büyüyor gelişiyor herşeyi çok şükür normal dışardan bakanda anlamayıversin nolcak
Pembepanterr Ozgrrr Bu dert edilecek birşey değil doğuma göbeksiz gittim kimse anlamıyordu hamile olduğumu abartı diye düşünebilirsiniz ama cidden göbeğim yoktu ve millet ben daha cok hamile gibi duruyorum diyordu hep hiçte takmadım hatta hoşuma gidiyordu