Seyda5234 Merhaba anneler ben bugün detaylı ultrasona girdim Bebeğimin beyninde bu (corpus callosum) gelişmemiş Yaşayan var mı morelim çok bozuk 2 hafta süre verdi doktorlar tekrardan detaylı ultrasona giricem
Dlkglkm Seyda5234 banada20.hafta gittiğimde detaylida Dr beyinle ilgili bir kemiği kısa gözüküyor demişti😦Cok uzulmustum..22.haftada tekrar çağırmıştı.Gittigimde tekrar tamam sıkıntı yok gelişmiş demişti.Daha gelişme durumları devam ediyor.o yüzden endişelenmeyin.
Ebusss1 Seyda5234 şimdiden bence canınızı sıkmayın bebek de etkilenmesin inşallah 2 hafta sonra güzel haber alırsınız iyi düşünün iyi olsun 🥰
Tugcekrc Seyda5234 Canım dua et bol bol sonuçta bebekler sürekli gelişiyo ve değişiyo. %100 kesin sonuçlar değil bunlar. İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın. Sen üzülürsen oda üzülür, herşey nasip 🌸
Seyda5234 Dlkglkm inşallah öyledir üzülmemek elde değil beynin en önemli yeri gelişmemiş Hareket kısıtlılığı , görmeme gibi şeyleri varmış öyle dedi doktorlar dua edin hiç bir şey olmasın☹️😭
ayse-52 Seyda5234 detaylı ultrason için en önemli ve en iyi zaman 22 .hafta ozaman tekrar gidin ondan öncesinde böyle sıkıntılar oluyor biraz erken gitmişsiniz hatta 22+5 de gidin derim organlar ozaman daha iyi olusuyormus
Sennaaaa Seyda5234 allahım sağlık sıhhat versin inşallah senin bebeğinede benim bebeğimede banada gelişimi geride dedi bacak boyu kısa dedi kalbinde leke çıktı Perşembeden beri hayatım zehirr
Seyda5234 Sennaaaa bende çok kötü durumdayım Rabbim şifa versin inşallah bebeklerimize İçimizi ferah tutalım inşallah yanilmislardir 🙏☹️
Seyda5234 Tugcekrc tabiki de öyle herşey nasip 🙏 Amin inşallah rabbim herkesin bebegini saglikla kucağına almayı nasip etsin🙏🙏
bebek3334 Seyda5234 Merhaba doğum yaptınız mı nasıl oldu bizlere de bilgi verir misiniz bizde de aynı tanı konuldu. Teşekkürler
Ssusamtanesi @Seyda5234 merhaba bize de aynı tanı konuldu nasılsınız süreç nasıl ilerledi bilgi verirmisiniz