Dila71 Deniz59 benimki yüzüyor sanırım bir sağa bir sola gidiyor 🥴 yarın 31 olucaz belki sizin bebiş kiloluysa alanı daralmıştır benimki biraz minyon çünkü
Livanur22 Deniz59 büyüdükçe haraketleri azalır canım günde 10kere haraket etmesi yeterli doktorum öyle söylemişti bana
Mamacitaa5 Deniz59 arkadaşlar sakin olun yerleri git gide daralıyor ondan olabilir mi hareket ediyorsa şükredin yeter eskisi gibi kolay hareket edemiyorlar artık kilo aldıkları için
Deniz59 Mamacitaa5 ya ne bileyim burda gördüm birisi yazmıştı işte 40 haftalık sadece sertleşiyormuş hareket olarak ama kalbi durmuş bebeğin
Mamacitaa5 Deniz59 asla öyle kötü düşüncelere kapılmayın nolur pozitif düşünün bebek sizin ne hissettiğinizi biliyor anlıyor şükredin üzülmek yok lütfen Rabbim o şekilde şüphe edenlere de kısa zaman da hareket ettirsin yavrularını karnında
zynn35 Deniz59 30+2 benimde aynısı bende de var bugün kontrolüm vardı doktora sordum hatta artık normal dedi sertleşme
zynn35 Deniz59 arkadaşlarında dediği gibi büyüdükçe yerleri daralıyor artık ondan sertleşiyor toplanıyor ağrı sızı olmadıkça içinizi ferah tutun 🙏🏻 Doktorunuza gittiğinizde sorarsınız tabi yine 🥰
Bsrkst Deniz59 bende aynı konu hakkında post açacaktım. 31+4 olduk tekmeler bayağı azaltı. Sadece içerde kımıldadığını hissediyorum. Pozisyondan mı büyüdüğü için mi bilmiyorum :/