BeyRah Kızlar hastanede bebeği ilk giydirdiklerinde battaniyesinde yada Doğumda giydiğiniz gecelikte çıkmayan lekeler oluyor mu? Bu konu beni biraz endişelendiriyor🥴 sizin yorumlarınıza göre tekrar ucuz şeyler almam gerekebilir 😔
Nur2308 BeyRah Canım bilemeyiz ama Kanaman vs olur kan lekeside malum cıkmıyor o an ne yaşıcanı bilemezsin olma ihtimali yüksek
gamzosgamzos BeyRah bebegimin kiyafetinde hic leke olmadı bende depend kullanmistim hic geceliğime kanama gecmedi cok yogun olmasina ragmen
Melos12 BeyRah bebeğimin kıyafetinde kan lekesi vardı ve gitmedi ama olsun sakladım zaten ılk giydiği kıyafet diye benimde kan lekesi felan olmadı depend ve lohusa pedi taktığım için ama bebekte olma olasılığı yüksek oluyor 🥰
BeyRah Melos12 bebek için iç takım varmış 20 liraya onu aldım hemşirelere vermek için. Battaniye de vericez ya, battaniye batar mı ki? Doğumu beklerken yada doğum anında gecelik kirlenir mi 🥴
Melos12 BeyRah canım bebekler yıkamadığı için kan lekesi olabılıyor bizden Müslin istemişlerdi onda hiç leke yoktu ama kıyafette vardı yaka kısmında