Civcivim000 Benim bebek erkekmiş bugün de diğer doktoruma gittim erkek dedi net şekilde zaten çıkıntısını da gördük gönlümüzden geçen kızdı ama sağlıklısı hayırlısı olsun artık
cyln_hnm defneveannesiii 11 de yapmaz ben 11+2 se gittim ikili test için bebek 45 mm den küçük olduğu için test yapmadı haftaya tekrar çağırdı 12+3 de cinsiyeti kesin olarak söyledi bence sizde 12 de gidin
FDK2835 Marry-lisa Bir an önce geçer inşallah. İlaç kullanmıyorum musunuz. Benim 1 gün sürüyor sonra geçiyor ama henüz dolu dolu istifra etmedim sadece bulantı ve huzursuzluk veriyor. Çok şükür bugün iyiyim. Yatmadan önce ilaç içtim.
Marry-lisa FDK2835 3 farklı ilaç kullanıyorum ama fayda etmiyor. Hyperemesis gravidium dedi doktor. Sabrediyorum. Allah size de acil şifalar versin. Umarım hemen geçer.
FDK2835 Marry-lisa demek ki minnoşlar çok yaramaz 😇🙈 Rabbim herkese güzel hamilelik geçirmeyi nasip etsin. Teşekkür ederim şükür iyiyim. Rabbim size de acil şifalar versin
defneveannesiii Marry-lisa prilam kullanın bendebçok kötüyüm ağır geçiyordu zayıfladım kusmaktam prilam çok iyi geldi gece yatmasan 2 tane içip yatınca gün içinde midem bulanmıyordu.
Marry-lisa defneveannesiii türkiye’de değilim maalesef. Burdaki ilaçlar farklı ama hiç biri işe yaramadı. Böyle giderse türkiyeden getirtelim belki şifa olur. Teşekkürler.
Rabiafatma defneveannesiii bende kullanıyorum ama fayda etmiyor prilam her sabah kusuyorum malesef 12+5 im 😞
defneveannesiii Rabiafatma her akşam yatmadan önce 2 tane sabah uyandığında 1 tane iç. Tuzlu salatalık ye kolonya koklayabilirsin
2melekannesiiiii K88_ 15+6 da yani dün gittim %80 kız diye söyledi şimdi 16 olduk pazartesi bi daha gidicem o zaman gösterirse net belli olacak minik kuş 🥰