Ayum21 Hanımlar 5+5 gebeyim dünden beri yoğun şekilde mide bulantısı ve kusma çekiyorum halsizlik bacaklarda ve belde ağrı göğüsler de ağrı çekiyorum cevremdekiler mide bulantısı için bana limonu oneriyolar sizce işe yarar mı limonun suyu içsem fayda eder mi ? Limonu koklamak bile mide bulantısıni hafifletir diyolar
Ozge-1121 Ayum21 limon suyu evet mide bulantısına ıyı gelıyor ama hamılelıkte bana fayda etmıyordu ne yazıkkı prilam dr var hap hamilelikte kullanılan doktoruna soyle ondan yazsın
momiesbabies Ayum21 kesinlikle prilam dr kullanın 4 ay kullandım hiç kusmadan geçti gitti. midem bulanmasa bile beyniniz sürekli kusmak istiyor gibi yapıyor. aklıma iğrendiğim şeyler geliyordu sürekli midem bulanıyordu. ama içmezsenizde beyaz leblebi çok işe yarıyor mideyi bastırıyor 👍🏻👍🏻👍🏻
wills Ayum21 limon inanılmaz tansiyon düşürüyor. Iki gündür pilav tavuğun üstüne limon sıktım baya en sevdiğim 🥲😋 tansiyonum 9-5 ti. Kullanırsan da dikkatli kullanmanı öneririm canim.
sadecenurrr Bende 5 5 keseyi gördünüz mü kalp atışını duydunuz mu acaba benımde 2 gündür mıgde bulantım var
eemek 5 haftadan 20 haftaya kadar bulantı kusma ve iştahsızlık çektim. Doktorum yazmasına rağmen İlaç hiç kullanmadım. 5 kilo verdim toplamda. Her akşm limonu kabuğuyla doğrayıp tuzlayıp yiyordum. Bunun dışında iyi gelenler; ayva, muz, peynir ekmek.