Hlyyd_00 Kızlar 22 haftalık hamileyim safra kesem de küçük taşlar var benim gibi bu durumda olan yaşayan var mı? Tecrübelerinize ihtiyacım var neler yaşadınız ve doğumu ne şekil de ne kadar etkiliyor?
Mom54544 Hlyyd_00 bende yok ama annemde var check-up yaptırmıştı orda görüldü çok şaşırdık belirtisi asla yoktu çünkü ağrı falan hiç yok maşallah dikkat ediyo yediklerine yumurta vs falan yemiyo doktor ameliyat dedi direk ama ağrı sızı olmadigi için ameliyatta olmak istemiyo şu an
Hlyyd_00 Mom54544 geçmiş olsun çok çok zor şükür ki agrısı yok. Peki nasıl besleniyor nelere dikkat ediyor?
Mom54544 Hlyyd_00 Onda şeker ve karaciğer yağlanması da var dediler üçü karışınca diyet baya bı zorluyo onu yeşillik yağsız peynir yağsız süt vs içiyo yumurta asla yemiyo dokunuyomus zararliymis bakliyatlarda yasak ama azar azar yiyo mecburen tam buğday ekmeği yiyo bide her gün yürüyüş yapiyo
Fgk Bana doktorum yağlı yiyecekler ve gaz yapanlardan kaçın dedi,yumurta ye ama sarısını yeme dedi, bakliyat yemiyorum malesef,eti de haşlama veya ızgara, kebap yeme dedi.
Hlyyd_00 Fgk geçmiş olsun. Teşekkür ederim peki doğumla ilgili durum ne olur normal olmaz diye biliyorum öylemi gerçekten