Saripapatyam1 36 haftalık hamileyim kzlar bugün kontrolüm vardı doktorum biraz kısa dedi erkek bebeğim kalmam lazım yiyerek uzar mi sizce başına gelen oldumu?
bahtnurr1 Saripapatyam1 ailede minyon kişi varsa ondan kısa demiş olabilir sonuçta her bebek ve aile bir değil canım
Saripapatyam1 Yokys ayfrklc0327- inanın heyecandan unuttum ama kısa dedi ultrasonda ne tarafta yaziyor acaba biliyor musunuz?
ayfrklc0327- Benim dr boyunu hiç önemsemiyor zaten net sonuç değil doğana kadar kesinbilinmez diyor kaçmış senin bebeğin boyu
Saripapatyam1 ayfrklc0327- evet doğru ultrason net sonuç vermiyor kızıma.da çok iri denilip normal bi bebek doğmuştu ama gene de insanın modu düşüyor biraz 😏
ayfrklc0327- Saripapatyam1 fl yazan yeri 7 ile carp bi bakalım ne kadarmi boyu ha bide sıkma canını sağlıklı olsun varsin 1 yada 2 cm kısa olsun neolacaj
Haticecakirr Saripapatyam1 boyu 45 cm 1-2 cm’lik bir kısalık var ama o kadar gözle görülür bir fark değil ki sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Saripapatyam1 Gamzeblt bende eşimde uzunuz aslında cnm ama sağlıklı doğsun da 🤲🏻 biraz morelim bozuldu ama olsun
Merve-bebek Bizimkine de boyu uzun dedi doktor da bende babası da uzun o yüzden sorun etmedik başka kontrole de başka hastaneye gittim onlar öyle bişi demedi yani yanılma olabilir bazen
Pambix Saripapatyam1 Benim ilk oğlum için bayan uzun bir bebek geliyor demişti Dr ama doğdu 49 cm çıktı 😄
Aminegul Saripapatyam1 bence cok uzun cok kilolu olmasindansa kücük ciliz olsun zaten dogunca fazlasiyla aliyorlar 😁