bestesmom canan93 35 teyim vallahi ölüyorum heryanım agrıyor agrıdan aglıyorum artık saglıkla gelsın artık gercekten geçmiyor
AysezulalGvn canan93 eller ayaklar hatta bileklerim bile şiş şiş dolaşıyorum özellikle sabahları uyandıgımda patates olmuş oluyırar 😂 son bir kaç gündrü sancılarım sıklaştı önceden haftada 1 anca olurdu (33+4 haftayız) şimdiye kdr 11 kg aldım (39 ile hamile kaldım şimdi 50)
sedanur4004 canan93 35. Haftadayiz 27 Eylül’de sezeryan tarihimizi aldık. Ama heryerim ağrıyor belim sırtım yanlarım bacaklarım. Geceleri sıfır uyku asla uyuyamıyorum psikolojim bozuldu artık
MinikMucizeninAnnesi 21+4🤰🏻 3 kg almışım ama ev süpürürken falan belim kopuyor daha şimdiden oda oda dinlene dinlene temizlik yapıyorum,birde kollarım çok uyuşuyor onun dışında çok şükür başka bi sıkıntım yok 🤷🏻♀️🤭
Gmze17 Ozlem2904 aha al bende de o kadar 22 haftadayım 5 kilo aldım 3 kilosunu 3 haftada aldım Pirinç beyaz ekmek makarna yemediğim ve akşam sadece salata yediğim halde patlayacak gibiyim 😂
canan93 AysezulalGvn Bence gayet iyisiniz hem zayıf hamile kalmışsınız kilo almayı normal karşılıyorlar. Tabi vücut alışık olmadığı için zor oluyor
bestesmom sedanur4004 aynı haftadaymışız çok kotuyum bende dıyorum acaba sadece ben mi öyle agrıdan aglıyorum bazen siz de mi öyle zor gecıyor 😢
eemek 39.haftadayım, 9 kilo aldım. Eller ayaklar şiş, ödem bileklerde sinir sıkışması ve ellerde uyuşma yaptı. Ağrı sızı yok, bebeğin geleceği de yok.
AysezulalGvn canan93 evet malesef zor oluyor derilerim yırtılıyo gibi hissediyorum çok canm acıyor valla hele çatlaklar 😑😬
sedanur4004 bestesmom eevet canim su 1 haftadır hiç uyuyamıyorum her yerim ağrıyor. Yan yatmaktan yanlarım çürüdü artık. Yüz üstü rahat rahat uyumayı özledim
Deniz1990 Edakeskin Ilk 4 ay bende çok kilo verdim 5-6 ay başlıyor kilolar.. durduramıyorsunuz iştahınızi