Berlaysgl Mom3834 aynen katılıyorum çok ilişkiyle alakası yok ki bnde ikinci hamileliğim de bir kere tek eşim korunmadı sadece sonra o ay hamile kaldım🌸🥰
Mom3834 Berlaysgl zaten bilimsel gerçek bu, bir hafta denenmesinin sebebi şansı arttırıp o tek seferlik yumurtlamayı tutturmak.. çünkü hangi gün olgunlaşacak hangi ara sperm yüzüp gidecek belli değil.. :) tutturdun mu 1 kere yapsan da geçmişler olsunn :))
Berlaysgl Mom3834 aynen tabiki öyle milyonda bir sperm tutuyo zaten.. Gebe kalmak isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin rabbim🙏❤️
Cutemomy AngeL- bebegım adetten adete ilişki oluyor yine olmuyor bizde🙄 Ama bazılarıda buluttan nem kapıyor. Belli olmaz nasipte varsa oladabilir.
gbyalcin Tomrishatun eşim ameliyat olmuştu, ağrı olacak mı diye denediğimiz tek ilişkiyle hamile kaldım. Daha önce defalarca denediğimiz aylar olmuştu da olmamıştı. Nasip yani ne olacağı belli olmuyo 😊
ezgikptngl Tomrishatun ilk gece de hamile kalan bir sürü insan var Allah dilerse tabikide olur neden olmasın bire ikiye bakmıyo bu iş 😄