Zzeynep1 Doğumdan sonra en az 5 yıl bebek istemiyorum kızlar sizce nasıl korunmalıyım (hiç korunmadık bilmiyorum) kesin çözüm, ilk çocuğum ikinci erken olmasın
prensesannesiiiii Zzeynep1 iğne vura bilirsin bende iğne yaptırtcam doğumdan sonra yada sprail taktırta bilirsin en iiyi çözüm
cinardefnemoms Zzeynep1 spiral taktircam ben. Kendimiz korunuyoduk ilaç iğne vs kullanmadım zararlı çünkü ilerleyen zamanlarda. Oğlum var iki yaşına gircek sürpriz bı şekilde hamile kaldım 22+3 olduk. Doğum dan sonra adet olunca direk spiral taktircam
Zzeynep1 cinardefnemoms bende spiral düşünüyorum en sağlıklısı o gibi ama kanama çok oluyomuş doğrumu
gamzosgamzos Zzeynep1 ikisini birlkkte uyguluyorduk yani prezervatif olmasina ragmen patlat catlak olur diye geri cekiliyordu 😀
cinardefnemoms Zzeynep1 valla yapıyo diyolar ama kimide çok olmuyo diyo başımıza gelince tecrübe edincez artık
H_myra1 Zzeynep1 kişiye göre degişiyor o kanama bende çok yogun aşırı bi kanama yapmadı her zamanki düzeyde geliyordu sadece günü uzadı yani normalde 7 gün adet gören biriyim 10 güne sarktı ekstra 3 günde lekelenme oluyordu yada adet olmama bir kaç gün kala öncesinde lekelenme oluyor böyle yani biraz karmaşık ama alışınca çözüyor insan😅
Mltm88 Zzeynep1 Normale göre bir tık fazlaydı benimki ama çok rahatsız edici değildi…Kimisinde fazla kanama yapıyormuş.
mor_menekse1 Zzeynep1 ay bnde Allah nasip ederse bu bebişi doğurayım hayrlısyla bnde istemiyorum hemn olmasın şimdiden korunma yolları aramadayım 😂
H_myra1 Zzeynep1 ilk bebegimden sonra siprl ile 6 yıl korundum bebek isteyince çıkartırdım 2.bebegim de oldu ben o şekilde korundum yani