Hanif Kızlar sizce braun 6520 kulaktan ölçen ateş ölçer mi? Yoksa Braun nft 3000 temassız ateş ölçer mi ? Bir türlü karar veremedik 🤦🏻♀️
TugcEsila Hanif bence temasiz bizde öyle aldık eczaneden. Cünku bebislerimiz kulaktan rahatsz olabilirler izin dahi vermeyebilirler :)) temasiz daha pratik bence.
Vldnrdnc Hanif temessızlar önerilmiyor belli bi süre sonra ortam ısısıyla karışıyor yanlış ölçüm yapıyor kesinlikle kulaktan tavsiye ediyorum bir sağlıkçı olarak
Bihilal Hanif benimki temazsız ama braun değil ben memnunum zaten ilk doğduğunda hergün ateşini poposundan ölçürtdüler bizde öyle daha sağlıklı oluyomuş dereceyi poposuna sokuyosun ucunu o şekilde ölçüyosun
Kivito Kulaktan alın kesinlikle kulağa sokmuyosun zaten birtane beğendim ben orjinal biraz pahalı ama çok doğru çalışıyor onu alcam
Hanif Kivito canım bu braun un temassız olanını araştır istersen yanlış ölçüm yapmıyormuş alından temaslı da kullanabiliyorsun güzel gibi geldi o yüzden kararsız kaldım yoksa bende kulaktan olanını alacaktım 🤨
Hanif Vldnrdnc bende öyle duydum canım ama braun un bu temassız modeli diğerleri gibi değil istersen bi araştır zaten ikisi arasında fiyat farkı Yok ama kafam karıştı.
Hanif Se3008 onun aynısını karşı komşum almış yıllar önce hala kullanıyor memnun canım benim yazdığım kuşaktan ölçen model de bunun bi üstü zaten