kalpatisi_ Deletedmom93428 kız sen doğurana kadar ben doğurdum burda kdmdkddmksmsms 😅😅 inat bebiş içeriyi rahat buldu heralde dlmdkdmd
Deletedmom93428 guzellanne sancım yok bel ağrım var sadexe bugun sancı yokladı ama gitmedm sık olmadığı için
Deletedmom93428 Sblatc en son 3 parmakla ölçtüğünde 1 cm açılmam vardı dün daha gtmedö bugun sancı vurdu ama gtmedm sık değil diye
guzellanne Deletedmom93428 iyi bel ağrısı da bir belirti gece sıklaşır belki genelde gece geliyor sancılar. Allahım yardımcın olsun 😊 🤲🏻
Busramnida Deletedmom93428 Bunu siz doğuma girdiğinizde biri suya koyup duaları okuması gerekiyor ve doğumdan çıktığınız da sudan çıkması gerekiyor. Şimdi neden koyuyorsunuz ki 😳
Deletedmom93428 Busramnida yoo kendiniz de koyup okuyabiliyor suyunu da içebiliyorsunuz 😳 ayrıca yazdım açılmam var az da olsa bir kaç gündür de sancım olduğu için koydum 😳
Busramnida Dereyee Bu şekilde anlatmıştım arkadaşa 🤗 Bunu siz doğuma girdiğinizde biri suya koyup duaları okuması gerekiyor ve doğumdan çıktığınız da sudan çıkması gerekiyor rahim kendisini toparlıyor. Şimdi neden koyuyorsunuz ki 😳
guzellanne Deletedmom93428 yaa bu bebekler gerçekten tüm duygularımızla oynuyorlar 😂 Karar verip gelseler keşke artık 😂😂🥴