Kestanesekeri Uyku gurusu ince gibi geldi içme pek sinmedi üşürmüş gibi. Uyku tulumunda da bebeği yan yatırabilir miyim acaba çok kaba duruyor gibi kalın duruyor. yorganda da boğulur diye korkuyorum. tecrübelerinize ihtiyacım var.
Glbnpk Kestanesekeri yorgan asla kullanmayın. Gece nefessiz kalır anlamazsınız. Uyku tulumu en iyisi. Ben bazen müslin örtüyorum bacaklarına onda bile korkuyorum kafasına çeker diye.
Hilal-95 Kestanesekeri hazır penye kundaklar var ilk dönem için aldım onu kullanıcam üzerine de battanıyesini felan örterim astronot bide normal peluş kundak aldm dışarısı için oda 🤣
bahtnurr1 Kestanesekeri bence ince yorgan yün ağır olabilir ama elyaf iş görür , uyku tulumu çok terletir gibi geliyor bana
2prens1prensesannesi7 Kendi şahsı fikrim rahat pijama takımı olması yeterli çocuk yada bebek ölümlerin çoğu beşik içi dar olması oyuncak vs… olmasından bir yerde okumuştum bol ve rahat kıyafetle uyuması yeterli diye düşünüyorum
ElifB08 Kestanesekeri bende e-bebekten hazır kundak aldım 2 tane, belden aşağısına da ince bi battaniye örterim herhalde
Glbnpk Kestanesekeri tabii ki normal kıyafet gibi. Benimki hiç yan yatmadı. Yatırsam da düz döndü hep.