0ayse0_nur tüp bebek acil yardım Transferden sonra doktorum oksabar vermedi bana daha sonra verirmi yoksa gerek olmadığı için mi vermedi
HHhhK 0ayse0_nur benimkide vermemisti corasprin iciyordum hergun gebelik cikinca basladim oksapara bence doktorun biliyodur stres yapma
2melek_annesiii 0ayse0_nur sanırım kan sulandırıcıdan bahsediyosunuz bende öncesinde sonrasında kullandım hep 32 haftalığa kadar kullanacagız dedi doktor benim kullandığım hap ecopirin adı
Deletedmom_33 0ayse0_nur Ben oksapar’i ilk transferimde kanama olduğu ve kalp atışı 70-80 arası çıktığı için kullanmıştım. İkinci de kullanmadım. Corsaspin kullanıyordum lekelenme olduğu için kestim. İleriki haftalarda tekrar başlarız kan sulandırıcı dedi cuma doktorum
Taze_hamis 0ayse0_nur pıhtılaşma sorununuz yoksa doktor niçin oksopar versin ki size ? Pıhtılaşma testi yaptırdınız mı ??
0ayse0_nur 2melek_annesiii evet kan sulandırıcı ama.bana vermedi aspirin verdi hap olarak aslında çok sevindim iyne olmadığı için ama tekrar gittiğimde sonradan veririrmi ki
HHhhK 0ayse0_nur pihtilasma varmiydi heterezigotmuydu acaba homozigotmu benim iki degerimde homozigot goruldugunden oksapar verildi
0ayse0_nur HHhhK bana hiç kimse kan pıhtılaşması hakkında bugüne kadar bişey demedi transferden önce yine kan falan verdim ama