Nazlican1994 Kızlar bebeği 3 hafta önden gidip 36+6′ da doğum yapan var mı aramızda ? Varsa yardımcı olabilir mi sezeryan olacak doğumun bebek kuvöze giriyor mu acaba ?
Cicekler Nazlican1994 tam 36+6 da doğum yaptım bebeğimde sıkıntı yoktu 3.100 doğdu doktorum 2.700 beklerken hemde neyse ilk 2 gün yanımda kaldı bebeğim daha sonra tam taburcu olacağımız sırada enfeksiyon çıktı bebeğimde bu sebeple 1 hafta küvezde kaldı
Mltm88 Nazlican1994 Benim doktorumda bebişin 4 hafta önden gittiğini söyledi..36 haftalıkken kontrole gidicem böyle devam ederse 37′de doğuma alabilirim dedi.Bekliyorum bende bakalım ne olacak ☺️ Sizin bebişin kilosu nekadardı
MelH Nazlican1994 bende burda duraym benimkide 3 hafta önden gidiyor daha küçük ama sizinkinden 29+2 de 1862 Gr di smdi 30+2 olduk bakalm🤔bende şeker var ama ona bağlıyorum kilosunu
Nazlican1994 Mltm88 en son 33+3′ te gittim 2733 gramdı yarın 35+4 oluyoruz bakalım kaç kilo olmuşuz 🙂
Haticecakirr Nazlican1994 maşallah ne yiyip içtin canım 🤣benim bebeğim 36. Hafta da şuan kilo alımı baya yavaşladı seninkiyle aynı kiloda 🤷♀️
Nazlican1994 Haticecakirr canım kaşar çok severim ben çok yiyorum o kilo yapıyormuş mesela sonradan öğrendim, karpuz çok yiyorum bu aralar yemek pek yiyemiyoruz burada yazılanlar karpuzda çok kilo aldırıyormuş 🙂
Haticecakirr Nazlican1994 ay bende yiyorum da almıyor ya bebeğim normalde 2 hafta da min 500 gram alıyordu 36. Haftadayım 15 günde 170 gram almış sadece sanki gelişimi durdu gibi doktorum çok normal dedi ama kilosu az 😔
Nazlican1994 MelH evet canım şeker kilo yapıyor dikkat et yemene içmene bende de baktılar şekerden şüphelendiler ama şükür çıkmadı bende
Nazlican1994 Haticecakirr doktor normal dediyse hiç kafana takma canım sağ salim alalım kucağımıza sonra biz kilo aldırırız bebişlerimize 🥰😍