Zeynep_99 kızlar bugün cati muayenesi oldum 39 haftaligim bebeğin başı çok yukarda dedi doktorum perşembe tekrar gidicem bakalım ne dicek agrim falan oluyo ama muayne olduğumdan beri sizce normalmi
Meryem01010 Zeynep_99 çatı muayenesi genellikle kacinci haftada oliyor ve nasıl oluyor sizin için analtmak sorun değilse anlatir miisin cnm
Sunay10 Zeynep_99 bende Çarşamba oldum benimde ağrım oluyor canım normal senin günün gelmiş artık ben daha 37/3
Zeynep_99 minnakanneeee vallah bende muayne ettiği zaman hiç acı olmadı sadece biraz baskı hissediyosun o kadar bende çok korkuyodum görümce hamileyken şahid oldum çok bağırmıştı ama hiç korkma korku boşunaymış yani ben hiç acı hissetmedim
Senaaay Meryem01010 canım doktor eldıven gıyıp jel sürüp iki parmagını sokuyo bir kac sanıye sürüyo benım kadar korkal biri yaptıysa tamamdır ve acı olmuyor .
Zeynep_99 Meryem01010 normalde 36 ve 38 hafta arasında yapılıyo ben bugün oldum alttan muayne yaptirdiysaniz 1 kere o şekilde oluyo
Sunay10 Meryem01010 benim ağrılarım vardı geçen hafta oldum 36 da baktı doktor acımıyor kendini kasma rahat bırak sadece doktor baktı acımadı ilk doğumda doktorum baktı Yine acımadı ama ebe bakmıştı çok acıttı öküz gibi biri
Zeynep_99 Sunay10 agrilarim var ama bebeğin kafası yukarda daha dedi yürüyüş önerdi bol bol yapıyorum ama bakalm artık hayirlisi
Sunay10 Zeynep_99 YouTube den aç canım rahatlatıcı müzik aşaya doğru koy sese iner o zaman la ben öyle yaptım