Hnd3535 https://imgyukle.com/i/qHUwY Arkadaşlar ovulasyon testime bakar mısınız? Soldaki çizgi inanılmaz silik. Sizin testleriniz de böyle miydi? Gecen ayda bu testten yaptım ama yumurtlama göremedim 😞 psikolojim bozuldu artık
Basakcim Hnd3535 iki çizgiyide birbirine yakın koyulukta görmeniz gerekiyor. Attığınız görsele göre yumurtlama zamanınız değil şuan
Ilkayy Zuzununannesi01 bende onla hamile kaldım. Herkes yok bu ingramda bilmem ne günlüğü var ondan al. Filan bu iyi değil dediler 1 senedir bebeğim olmadı sebepsiz yere meğersem yanlış günleri değerlendiriyormuşum lojistik testle 3,. Ayımda hamile kaldım
Hnd3535 Basakcim evet farkındayım ama benm soldaki çizgi inanılmaz silik. Yapan arkadaşlarında mı böyle oluyordu. Merak ediyorum
Basakcim Hnd3535 aslında inanın ki ne ovulasyon testlerine ne de telefon uygulamalarına gerek yok. İnsanı strese sokuyor Haftada 3 düzenli ilişkiye girmeye çalışın yeterli olur. Doktorumda hep öyle dedi
Hnd3535 Basakcim çok haklısınız.. bunlar beni niye olmadı niye yumurtlamadım demekten strese giriyorum
Ilkayy Hnd3535 laboquick Testle canım hepsiburadan indirimdeysen alıyordum 3 ay yumurtlamayı aynı zamanda gördüm ilk 3 ay o testi kullandım 3 ay hamile kaldım