B-Y94 Manolyanis aynı şey bende de var sürekli bakıyorum araştırıyorum. Bebek rahme yerleştiği için ağrı yapıyor diyorlar hatta içinde batma hissi de oluyor belki benim de öyle.
Manolyanis Nazendehanim ya herkez aynı şeyi söylemiş o zmn gebeyim yaa sağ kasığım ayağa kalktıkca ağrıyor batıyor sanki gazım varmış gibiiii
Gurbetten Evet ilk haftalarda oluyor, kasık ağrısı ve adet olacakmış gibi karın ağrısı. Ben 2 aylık olana kadar yaşadım bu ağrıları
B-Y94 Gurbetten aynen aynen bende de öyle korkuyorum biraz akıntım olsun hemen koşuyorum lavobaya bu doğru mu yani bebiş yerleşiyor mu herşey yolunda mı ilk hamileliğim hiçbişey bilmiyorum endişeleniyorum
Kelebeketkisi Benimde öyle 8+3 kasık ağrım hala var bazen endişeleniyorum regl ağrısı gibi kısa süreli gelip geçiyo. Ama rahim büyüdüğü içinmiş
B-Y94 Kelebeketkisi evet canım internette de öyle yazıyor zaten bak sende de daha varmış ben gebeliğimin ilk haftalarındayım
Nazendehanim Manolyanis yumurtlama döneminde değilseniz gebe olma ihtimali var bence bu ara da bende bir de gaz oluyordu 😌