Kerem_mom Merhaba 40 TL indirimde görüp 2 adet aldım , kullanan ya da satın alan anneler var mı ? Baya indirime girmişti normalde fiyatlar daha pahalı biliyorsunuzdur. Kalitesi nasıldı kullananlar yorum yapabilir mi
ZumrutHanim Kerem_mom satin aldim kumasi gayet güzel ve kaliteli zaten 100tlden asagi nevresim takimi yok
Ayseee4238 Kerem_mom ben aldım hem uyku seti hem nevresim takımı ben aldığım da da indirimdeydi. Daha kullanmak nasip olmadı ama yıkadım falan hiç bozulma olmadı gayet güzel duruyor.
Fatmaakmese Kerem_mom bende aldım o indirimden henüz kullanmadım ama renkleri çok güzel memnun kalırım diye düşünüyorum
mathematician Ben de iki tane aldım, biri 40 biri 90 tl idi. Ürünler geldi. 90 tl olan pamukken 40 tl olan değil gibiydi ama ikisinin de üzerinde %100 pamuk yazıyor☺️
Kerem_mom mathematician aaa öyle mi siz hangisini aldınız ben indirimde olan 2 taneyi de aldım inşallh iyi gelir
mathematician ZumrutHanim evet 39 tl’ye düşmüş olan normalde 89 tl imiş ama ben açıklama kısmında “%100 pamuk” ibaresini görememiştim indirimli olanda, o yüzden tereddüt etmiştim
mathematician Kerem_mom toys nevresim takımı ile sevimli hayvanlar nevresim takımını aldım ben☺️ Çok şirinler🌸
Esssmom Kerem_mom ben de çiçekliyi ve toys olanı aldım. Henüz kullanmadım ama güzel görünüyor bence. Fiyat performans olarak çok çok iyi.