bebegimizibekliyoruz1 Kızlar bez olarak prima premium care alıcam ama ıslak mendil de kararsızım ne aldınız ne kullanıyorsunuz
aksu5334 bebegimizibekliyoruz1 molfix izotonik sulu yeşil paket. Doğdu doğalı onu kullanıyorum 1 kez pişik oldu şimdiye kadar. 17buçuk aylık oğlum
Minik_kalplim_ bebegimizibekliyoruz1 uni baby aldım hatta açtım bi bakim dedim kokusu yok ve kalınlığı harika yenidoğanlar için tam
BabyBabyy01 bebegimizibekliyoruz1 ilkinde sleepy yenidoğan kullandım bundada hala piyasada varsa onu kullanicam
Medilifegun bebegimizibekliyoruz1 kizim 13 aylık doğduğundan beri prima aqua pure kullanıyorumcok memnunum başka hicbir islak mendilden memnun kalmadım
bebegimizibekliyoruz1 yorgz fiyatı çok uçtu bende onu düşündüm ama çok kullanılacak bişey için biraz fazla
Aag06 bebegimizibekliyoruz1 acikcasi sleepy bana cok kalin geldi ya aldim basta pisik yapmadi ama o paket bitince toplu 24 paket unibaby yebidogan aldim suan kullaniyoruz daha bitmedi ama cok memnunum hem cok kalinda degil pisikte yapmadi
bebegimizibekliyoruz1 Aag06 bir şey daha sorabilirmiyim size ben prima alıcam 1 numara 210 lu yeter mi yoksa iki paket mi alayım 1 numara ve diğer numaralardan da indirimde bulursam almak istiyorum kaçar paket almalıyım
Aag06 bebegimizibekliyoruz1 ben 240 adet aldim 1ayda bitti sonra numara buyuttum alin bence onu 20gunde bitirursiniz sonra 2 numaraya gecersiniz
hhugur Islak mendil yerine bebek temizleme pamuğu kullanmayı düşünüyorum. E bebekten baby me aldım bolca😊
bebegimizibekliyoruz1 hhugur onu alıcam ama dışarıda olduğumuzda pek temizleme pamugunu kullanamayabilirim
Mehtap23 bebegimizibekliyoruz1 ilkinde uni baby kullandım bundada yine uni baby kullanıcam. Çok memnunum. Hiç tahriş yapmıyor. Hatta ilk bebeğimde yeni doğan bulamamıştım diğer uni babylerden aldım o bile tahriş etmedi oğlumu normaldede hassas bi çildi var alerji oluyor hemen. Ama uni baby yapmadı. 👍
Mom54544 bebegimizibekliyoruz1 ben kendim sleepy aldım 3 lu binde indirimdeydi bide zaten sleepy evde kendim de kullanıyorum diye ama yengem bezlerden pasta yapmış hediye olarak onun içinde bebedor vardı birini açtım bakmak için dokusu çok güzeldi kokusu falan da yoktu galiba ondan alırım ecz de gördüm geçen 5 liraydı bı paketi