Tokanayse Semakkk32 😅😅 aynen saglik olsun bugun doktorda dedi ama ben kiz istiyordum zaten bir oglum var
ElifSencan123 Tokanayse Hayırlısı olsun benim de buna benzer ultrason fotom 10 haftalıkken çok benzettim erkekmis mi sizinki
Tokanayse Emossssss ama simdi cinsiyeti beli olur ben bugun gitim 10 haftalik erkek yaoisina benziyir 100.80 erkek dedi
Feyzaveannesi Emossssss O haftaırda belli olur genelde eğer bebeğin pozisyonu uygunsa. Ben 13 haftalıkken öğrenmiştim kızıma,bu gebeliğimde de 13 te öğrenmeyi umuyorum
Tokanayse Emossssss malese bende kiz istiyorum ama saglik olsun icimde erkek gecti zaten ilk gebelikte 12 haftalikti erkege benziyor dedi erkek oldu
Emossssss Tokanayse hayırlısı olsun inşallah senin içinde artık eskiye oranla doktorların yanılma payı daha az sanırım o yüzden hakkımızda hayırlısı diyelim 🙏☺️
Tokanayse Burcu1562 doktor bi tahmin veedi mi benimkisi de 10 haftalik 3 gunluk erkek yapisina benziyor
Emossssss Feyzaveannesi hayırlısı olsun inşallah içen önemlisi sağlıklı olması ama insan içinden birşey geçiriyor yüne de ☺️