greybrde https://www.hizliresim.com/lbgm4uv Merhaba bayanlar görselde kırmızı işaretlediğim bölgem yatakta dönerken yürürken otururken ayak ayak üstüne atarken vs çok ağrıyor genital bölgemin üst kısmıda dahil normal mi acaba yoksa hareketsizliğimden mi akşama kadar evde yatıyorum yürüyüm yapmıyorum uzun süre ayakta kalmıyorum bebeğe bişi olacak diye 29+5 haftalık hamileyim akşamları yürüyüş yapsam bide hamile egzersizleri var onları denesem bi sorun olur mu erkek doğumh tetikler mi acaba?
Ayku6138 greybrde 2 gündür aynı ağrıyı çekiyorum bazen dayanılmayacak gibi oluyor ama tek iyi gelen şey yürüyüş doktorum yürü dedi sürekli bende dışarı çıkamasamda evin içinde yürüyorum 🥺 Çok geçmiş olsun canım
Mnkfslyem greybrde bende de aynı yerde ağrı var özellikle yattığımda ve kalkarken çok aşırı ağrıyo yatarken sağa sola zor dönüyorum ağrısından çatı genişliyor kemiği genişliyor falan diyolar ama doktor kontrolüme daha var ama gidince sorucam
greybrde Mnkfslyem aynen bende öyle bir kaç egzersiz hareketi var onları deneyim diyorum okadar ağrıyo ki bacağımı kaldıramıyorum bile
Mnkfslyem greybrde ya bende egzersizler plastes falan görüyorum bakıyorum hamileler için ama korkuyorum bişi olursa diye. Doktorum izin verdi ama coronadan ötürü gitmek istemiyorum evde bişiler yapmaya çalışıyorum ama ne kadar etkili olur bilemiyorum