tugbao Ilkayy kiz 6 kilodan ne olur 😂 ben 25. haftada +8dim. benim ayaklar oldu 38 iken 40 numara, calistigim icin mecbur spor ayakkabi bitane de terlik aldim. psikolojin bozulcagina durumun da varsa harca gitsin. hamilelikten guzel zaman mi var 🤍
Ilkayy tugbao ama ödem çok var işte 6 kilo aldım diyorum doktor inanmıyor. Sen aynada bakmadım ki kendine diyor bi çıkıyorum tartıyla 6 kiloyu görünce şaşırdı doktor 😂
H_myra1 Ilkayy benim 3 tane beli lastikli pantolon rım dönüşümlü olarak onları giyorum üstleri zaten salaş böyle geçiriyorum hamilelik srecini
Feyzaveannesi Ilkayy 11 haftalık olcam hemen hemen daha üstüme pantolon giymedim. Evde pijama dışarı çıkarken salaş elbiseler. Kızıma hamileyken Nisan’dan (21haftalık falanım) Doğuma kadar üstüme pantolon koymadım hep elbise giydim çokta rahat ettim.
Yasemin_in68 Ilkayy l de olur canım istersen Xl de alabilirsin çok rahat oluyorlar arkadaşım 62 kiloyla doğum yaptı 160 boy m kullandı ona çok rahat oldu
Glbnpk Ilkayy ben bir mavi kot bir siyah kot pantolon almıştım fiyatları da uygundu. Tüm hamileliğim boyunca giydim ikisini. Bir tane alın bence defactodan almıştım güzeldi.
Ilkayy Glbnpk pantolonum var canım ama giyemiyorum sıcaktan bacaklarımı yara ediyor 1 kere giydim bşrdaha gitmedim 250 TL vermiştim bide 1 pantolona
Tunammm Pentinin hamile taytını alınız ben 3 aylıkken aldım 2 tane hala giyiyorum 100 tl bişey zaten 7 hafta içinde verilir
Ilkayy Tunammm taytım var zaten giye giye eski. Trentyoldan aldım çok kullanışlı eskidi ama. Şimdi doğumdan sonra da giyebileceğim bişeyler bakıyorum
Glbnpk Ilkayy Çok vermişsiniz valla ikisini 150ye almıştım. Fitilli pantolonlardan alın. Ben iş haricinde hep onları giydim. Ve şimdi de giyiyorum. Doğum yapalı iki ay oldu.
Ilkayy Glbnpk evet çok verdim çok pişmanım okadar para verip giyememek üzüyor ekimde doğum serin olurda artık son ayda giyerim