Ilkayy offlineanne sorun istediğimi giymek değil ki bacım. Sorun bakkala giderken bile altıma giymemeye bişeyim yok olmuyor aldıklarım bile olmamaya başladı 😂
ilyesta Ilkayy ne güzel duygular bunlar değil mi? İnsanlar çocukları olsun diye ağlarken biz kıyafetlerimiz olmuyor diye aglamayalim. Geçici süreçler bunlar. İnşallah o ağlama sebep olan meleği sağlıcakla kucağına alırsın
Ilkayy ilyesta amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu duyguyu harmanlar işte herkeste farklı şeyler yaratıyor
Yokys Ilkayy nerdeyse 3 aydir hep ayni seyleri giydim hergun makina calistirdim o yüzden almayaym idare edeym dogurunca alirim diye diye ama artik aşırı sıkıldım ayni seyleri giymekten onlari dogumdan sonra çöpe atacagm😂
Ilkayy Yokys al benden de okadse 3 elbise 1 tayt giy giy sıkıldım hergün yıka giy artık olmamaya başladılar şimdide üzülüyorum 😂
alparslanannesii1661 Yokys dun evin icinde bas bas bagirip bunu söyledim 2 tisort 2 altla hamilegi bitirdim ve artik gormek bile istemiyorum 😂😂
Ilkayy Sancarefeem keşke bende giyebilsem pantolon. Var hamile pantolonum ama benim bacak aranı yara yapıyor yakıyor
lentil Ilkayy eğer tesettürlü değilseniz salaş elbise alsanız aslında. Ben 8.haftada aldım şuan 29dayım hala onları giyiyorm. Doğuma kadar giyerim hatta doğumdan somra da giyerim tabi aynı elbiseleri giymekten kusmazsam artk :)
Ilkayy lentil aldım canım elbise. Hamile elbisesi aldım elsiden en büyük bedeni o bile sıkmaya başladı beni anladım
Ilkayy Elika0 hormonsal herhalde normalde kıyafet konusunda hiç takıntılı değişimdir pijamayla bile çıkarım dışarı ☺️ Ama hamilelikten mi ne anlamıyorum pantolon aldım 1 kere giydim bacaklarını yara yaptı birdhaa giyemedim
lentil Ilkayy ödem mi arttı çok ki. Bende aynı şeyleri giymekten bıktm eski kotlarımı giyip gezmek istiyorm
ilyesta Ilkayy haklısın . Hamilelik gerçekten tuhaf bı dönem . Hayatımda hiç aglamadigim kadar ağladım 8 ayda. Hemde öyle saçma konulardi ki.. eşim dalga geçiyor benimle. Geçen gün bişey dicem ama ağlama dedi ne oldu dedim elektriğe zam gelmiş dedi 🙄🙄
Ilkayy Yasemin_in68 eşimin kıyafetleri bile olmıyor bana bacağımdan geçmiyor benim eşim s beden cünkü 😂
Mltm88 Ilkayy Benim eşimde L giyiyo ama onlarda bana olmuyo artık..Geçenlerde dayımlara gitmiştim dayımın 2 tane tshirt’ünü aldım XL🤣🤣
Yasemin_in68 Ilkayy ahahah neyse sen 2 parça al istersen yıka yıka giy doğuma kadar napcan başka canım 😘
Ilkayy ilyesta ay güldüm buna bak ☺️ Olsun gelici geçici duygular bunlar sağlıklı gelsin. Bebişler inş ben pijamayla bakkala giderdim öyle rahat bi insanımdan hayatta takılmam böyle şeylere ama hamilelik maf etti beni ☺️
Zeyyyn Ilkayy ben bir hamile pantolonu aldım diğer eşyalarımda boldu evirip çevirip giyiyorum 🤣 yoksa çoğu eşyam olmuyor benimde göbek büyüdüğü için
Ilkayy Sancarefeem kış geliyor canım ben yaza kadar kilo veririm. O yüzden çok büyük almak istemiyorum
Ilkayy honeysmom kış geliyor canım elbiseyide ondan almak istemiyorum. Kilo vericem cok bol gelecekler