Perilisa Kızlar ben 10 haftalık gebeyim geçen haftalarda aşırı bulantı ve kusmam vardı şuan iyiyim ama sürekli tatlı yiyorum canım hiç ekşi çekmiyor bu bebe erkek mi olacak yoksa 😬😬😬 sizce tatlı yiyince erkek olma ihtimali yüksek mi🤣
Gkcdila Perilisa erkek olcak erkek🙈 tatlı manyağı olan ben hamileliğimde tatlıdan tiksindim tuzlu sevmezdim tuzluya düştüm kız geliyor bu arada :)
bebegimizibekliyoruz1 Perilisa Kız hurafeden başka bişey değil ben oturup bir kavanoz turşu da yedim oturup pasta da yedim oğlum olucak
PrensesFiona Haftalarda canım aşırı ekşi istiyordu tatlıdan tiksindim 14. Haftamda ekşiden soğudum şuan canım sürekli tatlı istiyor. Daha belli değil cinsiyetimiz bakalım. Ama bi alakası olduğunu zannetmiyorum açıkcası 😊
Tokanayse Perilisa yok benden oglumda oylece eksi canim cekiyordu tatlidan midem bulaniyordu erkek oldu simdide tatlidan midem bulaniyor eksi canim cekiyor doktor dedi eekege benziyor
Brnht Perilisa valla hamile değilken benim hiç canım tatlı çekmez aramazdım bile hamilelikten sonra deli gibi tatlı yemek istedim kızım oluyor 🥰
poyrazinannesi3547 Ben tatlıdan çikolatadan tiksindim 21 haftalık hamileyim ekşi yedim oğlum olcak İnşallah