Hayalimmm846 merhaba bende adet düzensizliği ve adetken şiddetli ağrı yaşadığım için doktora gittiğimde öğrendim sag ve sol da olmak uzere minik minik 8 10 tane kistlerim vardi. Doğum kontrol hapi basladim o zaman bekardim 2018 de doktor ya kilo ver ya da ilaçla idare et dedi tek sorduğum hamilelik olmuştu o an bekar olduğum halde ne olumlu ne olumsuz konuştu. Gecen sene Ağustosta evlendim 1 ay kullanip 2. Ay kendi kendime ilacı birakma gibi bir deliligim oldu kontrole gittiğimde kistlerimin 5cm 4 cm ve daha da minikleri oldugunu öğrendim ve haftalarca kanamam ve ağrım durmamisti. Yeni evliydim ailemden uzaktim yeni iş, yeni hayat olunca biraz zorlandim ve birden kilo vermiştim 10 kilo civarı. İnfertilite bölümüne gittim ve ilacı birakip hamile kalmak istiyorum dedim kontrolde ne öğrenelim 2cm kalmıştı 2 adet kist.. 2 senelik emeğim 3 ay icinde verdigim kilo sayesinde bitmişti.. evlendikten 4 ay sonraydi tedavi olarak yumurta geliştirici ilac verdi ve ovulasyon testiyle takipteydim. 29 aralikta tedaviye basladim 8 martta 4 haftalik hamile olduğumu öğrendim hemde 1 ararken 2 bulmuştuk 🥰 29+3 oldum oğulları mi bekliyorum bende💙💙 Biraz uzun oldu ama baska rahatsızlıklarımda vardi beni zorlayabilecek herşeye rağmen güzel haber aldik rabbim evlat hasretiyle sınamasın kimseyi hayırlısıyla kavuşun sizde insAllah 🤲