Sjsjsjsjsjs Son adet tarihime göre 7+3 haftalığım ama doktorum 6+1 olduğunu söyledi kalp atışını duyduk çok şülür geçen haftalara göre daha iyiydi acaba benimle aynı durumu yaşayan var mı geride görülmesi bir sıkıntı yaratır mı
QueenMommy Sjsjsjsjsjs benmde aynı öyle doktorum geç döllenme olmus adet tarihini baz almıcaksın ultrason tarihini baz alıcaksın dedi
ebru23 Sjsjsjsjsjs suanlik bi sıkinti olmaz benimkide oyleydi ama duzelir tahmini kizim da 28dennsonra karin geriligi baslasi 2 hagtadan 3 haftaya cikti 33 olduk perinatolojiden sonuc bekliyorum 1 hafta gerilikte sorun yok takip ederler zaen
Esqado Daha çok erken hafta olduğu için zamanla yakalar haftasını merak etme. Bana da ilk 8 haftalikken 7 demişlerdi suan birebir gidiyoruz çok şükür 36 olduk🙂
QueenMommy Sjsjsjsjsjs Neye göre geride diyorki belki geç döllenmedir sordun mu geç döllenme olabilirmi diye
mrv_b Benimde son adet tarihim 7 Ağustos olduğu halde ultrason da hep 1 Ağustos görünürdü. Sıkıntı olacak bişey değil o ben doğurdum 4. Ayına girdi bile 😅😬