Elif0606 Kızlar adetime beş gün var yumurtlama gün birliktelik oldu bir gün arayla üç kez en son ilişki 28 de oldu gebelik olur olsa gebelik belirtileri ne zman başlar kasıktaki sertlik adet belirtisi mi tecrübeli anneler 🙈
Denizyildizii Elif0606 hiç bir belirti olmamıştı bende. Ama belirtiler beta hcg hormonunun artmasıyla başlıyor oda adet gecikmesinden sonra oluyor genel olarak.
Semiha_ Elif0606 bende sadece sürekli uyuma isteği vardı adetime 5 gün kala hamile olduğumu öğrendim planlı gebelikti
Deryalim-26 Elif0606 ben bel ağrısından ölmüştüm. Bel fıtığı sandım. Test yapmış negatif çıkmıştı. Acile gitmiştim taştan şüphelenmişlerdi. Röntgen falan girmiştim bişey çıkmayınca bel fıtığı olabilir diye fiziğe falan yönledirmişlerdi.tabi bu ara ağrj kesici kas gevşetici bel kremi b ir sürü şey kullandım. Sonra adetim geçince şüphelendim tekrar 2 test yaptım pozitif çıktı. Bebek düşsün diye her şeyi yapmış gibi oldum. Çok şükür bişey olmadı Allah korudu. Karında adet gibi belirtiler oluyor ilk etapta bende mide bulantısı az oldu.
Eliffezell @Elif0606 canım ben adetime 4 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim , sonrasında kan testinde hcg hormonum yüksek çıkmıştı.
Elif0606 Eliffezell korkuom yapmayınnegstif çıkcagından adet gecikme beliom önceden belirtileri neler olabilir
Aselinkooo Hamilelik le gebelik belirtileri başta aynıdır. Adet olacakmış gibi Bi his oluyor. Benim aşırı, baş ağrısı ve dönmesi vardı ekstra olarak. Karın bel ağrısı, hep oluyor zaten
Elif0606 Semiha_ benimde planlı Bnde de uyuma istediği yorgunluk oluyor ama psikoloji olduğundan olabilir mi acaba diom
Elif0606 Deryalim-26 ayy evet Allah korumuş yA bazıları da adet gecikmedikcr belirti yaşanmaz diyorlar ama Bnde kasıklaorm sert bakalım hayrlısı inila vardır kzıımda var bir tane bazen kucaklıyorum inila bir şey olmaz 😂🙈🥰
Deryalim-26 Elif0606 olsa bana olurdu herhalde 🤣 olmadı çok şükür. Allah isteyen herkese versin inşallah 🙏