aleynacengel_21 O kadar çok halsizlik var ki 😒 yerimden kalkamıyorum resmen. Değerlerim de iyi ama benim halsizlik aşırı 😒 bu durumda olan var mı ? Varsa ne yapıyorsunuz 🙏🏼
aleynacengel_21 Clementinee bende öyle ama yatınca da hiç bişey yapılmıyor 😂 yemek bile zor yiyorum zaten iştahım yok 😒
HaticeNur34 @aleynacengel_21 kendini fazla yorma bir işi dinlene dinlene yap benim doktorum bana muz aromalı şurup verdi onu kullanıyorum halsizlik için iyi geliyor biraz ama yinede kısa süre içerisinde bende çok çabuk yoruluyorum halsiz düşüyorum vucudumuzunda agırlık merkezi değiştikçe daha da zorlanıyoruz maalesef 😊
aleynacengel_21 HaticeNur34 ama ben hamile olmadan önce de böyleydim şimdi daha fazla oldu malum 😂 olmazsa doktoruma sorayım bende belki bişeyler verir 😊 teşekkür ederim 🙏🏼
[silindi] Eger dinlenme ihtiyacı hissediyorsan vücudunun buna ihtiyacı vardır karşı koyma bence sal kendini
aleynacengel_21 [silindi] çokça dinleniyorum ama bişey yapacak olsam yapasım da gelmiyor 😒 yemek hele hiç yiyemiyorum halsizlikten 😂
nevamm1 aleynacengel_21 multivitamin aliyormusun canım doktorun verdimi ben kullanmaya başlayınca biraz gelmiştim kendime
aleynacengel_21 nevamm1 d3 vermişti aile doktorum ama onların da tarihi kısaymış 3 kere kullandım tarihi bitti bana biraz geç verdi yani
Hilalkhrmn417 Melek3 aynen valla 🤣 temizliği bile her gün bir odayı yapıyorum hiç birsey canımdan kıymetli değil sonra yine yatmak tabi ki 🤗
HaticeNur34 @aleynacengel_21 ne demek canım doktorunuza danışın belki halsizliğinizi giderecek bir şurup yada doğal ilaç verir 😊🙏