210696 Kızlar geçen hafta gittim doktorum haftaya gel kesin söylicem dedi. Tek başıma gidicem geçen hafta cümbür cemaat gittik adam doğru düzgün bakamadı😂 kimler gidiyor bakalımmm💕
mehmel54 210696 ben 16 haftalıkken gittiğimde kıza benziyor demişti şimdi 22 haftalığım perşembe günü ayrıntılı utrasonumuz var orda tekrar sorucam kesin mi değil mi öğrenmek için nedense ilk öğrendiğimden daha heyecanlıyım 🥳🥰
Deryabelinay 210696 kızlar ben 16+5 haftalık hamileyim iki günum kaldı Çarşamba gününu iple çekiyorum 🤗
Huseyinege Bende çarşamba günü gidicem eşimle oglumla doktora nasipse öğrenicez 17 haftalık olduk çok merak ediyorum.hareketlenmeler başladı.
210696 Huseyinege bu gece nasıl geçicek bilmiyorum benim 13+1 olucak sanırım geçen hafta gördü bu hafta kesinleştirmek için çağırdı. Benimde 1 kızım var😍
Betul000 210696 bende ilk defa dayanmak istiyorum.🤔 tabi sizin heyecanınızı çok iyi anlıyorum inşallah gönlünüzden geçen sağlıkla kucagınızda olsun😍
Deryabelinay 210696 hadi hayırlısı olsun inşallah 🥰 çok farklı bir duygu kızım var bitane bakalım ikinci bize nasıl bir suprizle gelecek 🤗
210696 Deryabelinay benimde bir kızım var. Gönül ister ki bir de oğlum olsun yalan yok😂 sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah❤️