Ness23 Kızlar aranızda yulaf ve granola tüketen var mı hamile oldugu süre içinde.Ben mutlaka bir hafta da 3 kez tüketiyorum
TugceSmile Ness23 Ben yulaf tükettim canım bol bol. Yulaf yoğurt meyve karışımları, yulaf pizza, yulaf tost. Hem sağlıklı hem lezzetli 😍
Meleklerimmm3 Ness23 ben tüketiyorum yulaf lapası yapıyorum yulaf tost omlet herşeyini severek tüketiyorum arada müsli gronola falan da ama en çok yulaf seviyorum içeriğini dilediğim gibi şekillendirdiğim için 😇
bahtnurr1 Ness23 ayy ben diyet döneminde çok tiksindim. Ama doğum sonrası yine yerim galiba çünkü çok iyi süt yapıyormuş 🥴
Ness23 TugceSmile süper ben bazen acaba yalnıs mı yapıyorum kaygısına giriyorum.Bazen yulaf,süt,muz,hurma özüyle karısım yapıyorum.Saglıklı beslenelim derken yüklendiğimi düşünüyorum😀
TugceSmile Ness23 Yok canım yanlış değil bence çok doğru yapıyorsun. Hem tok da tutuyor. Hem de anlık tatlı krizlerine iyi geliyor 💃💃💃 Paketli abur cubur yediğimi hiç hatırlamıyorum hep böyle yulaflı tariflerle bastırma çalıştım tatlı krizimi 🙈😍
Meleklerimmm3 Ness23 alışmam zaman aldı kilo verme dönemlerimde tanıştım kendisyle ama şimdi vazgeçilmezim 😂
bahtnurr1 Meleklerimmm3 normal menemenin içerisine 1-2 yk kıyafet ekliyorsun canım domates sulanınca ekle yumuşasın 😂