Bahardilara Arkadaşlar bişey sorucam ben şimdi kendi doktorum bana dün ilaç verdi elevit diye ben onu aldım sonra bugün ultrason ve kan tahlili sonuçlarımı başka bir doktora gösterdim ben doktorum olamadığı için ona göstermek zorunda kaldım ona sordum o ilaç nasıl kullanılıyor diye o da bana bu ilaç 20 haftalıkken kullanılıyor dedi ben sana başka ilaç vericem sen şimdilik onu kullan dedi ve ben 7 haftalık hamileyim ne yapacağımı bilemedim beni bilgilendirirseniz sevinirim
Bahardilara Ezgi14 ama bana 20 haftalıkken başlanması gerekir dedi bide folik asit vermedi bana neden bilmiyorum
Haticedma Arkadaşlar bana da doktorum elevit vermişti içerken çok midem bulanıyordu internetten denk geldi domuz yağı jelatini mi ne varmış firmana açıklama yapmamış ilacı hemen değiştirdim decavit aldım benden uyarması kızlar hbriniz olsun
RabiaCinarrr Haticedma ben de 6. Haftadan 14. Haftaya kadar elevit kullandım daha sonra doktorum Eleviti bıraktırıp kan hapına geçirdi
Haticedma RabiaCinarrr 32. Haftadayım hala decavit kullanıyorum doktorum ztn ikisi de aynı dedi farketmez dedi açıkcası eleviti öğrendikten sonra kullanamazdım canım d vitamini kan ilacı magnezyum bunları da kullanıyorum tabi ki
RabiaCinarrr Haticedma ben şimdi ilaca bakıyorum yardımcı maddelerine gıda mühendisiyim sadece jelatin yazmış bu da ülkemizde sığırdan yapılan jelatin demektir.Domuzdan olsa belirtme zorunluluğu var.Yasal olmayan belirtilmeyen bir durum olduğunu düşünmüyorum
Haticedma RabiaCinarrr yani herkesin kendi tercihi benim şüphe düştü kullanmadım ki eskiden olması bile yeterli benim için kullanmam ben sadece uyardım
eminergunn RabiaCinarrr ama daha önce bunu önemsemeyen bi firmanın ilacını ben şimdide kullanmam şahsen