Ayselina Dubletombikdoner ya ben çok kararsızım doğmadı daha bebeğim ama sanki çok küçük kaç ayına kadar kullanılabilir bilemedim 🤷🏻♀️
zeytinkiz Silaerincik Bende bimden alanlardanım. Zaten maximum kullanacağı 5 ay. Kalitesi de normal kullanabilir düzeyde. Makineye bile atıp yıkadım bişey olmadı. 🤭🤗
Buyuyoruzannecim1 zeytinkiz siz nasıl kullanıyorsunuz ben besigin icine koyarsam ayagimda sallarken kullanirsam diye dusunuyorm
zeytinkiz Buyuyoruzannecim1 Daha dogum yapmadım 39 haftalıgım. Sallamayı düşünmüyorum. Normal yatak olarak kullanmayı planlıyorum ben. Yatak içinde - koltuk üzerinde falan koyduğumda babynest ile yatırmayı düşünüyorum.
Portakalgeliyor Nurklc38 benım kenarda duruyor valla açıp oyun halısı gibi kullanıcam sanırım zaten alma nedenim ailemin evine gittiğimde yatırcak bir yer olsun diye almıştım 😜😅😅
Medinetyp Silaerincik trendyoldan aldım sadece anne yani üzeri cibinlikli olanlardan inşallah kullanmak nasip olur🙏
Havva-nurr Silaerincik ben kendim için almadım ama arkadaşıma aldım sürekli onu kullanıyor doğum yaptığından beri babynesttasarımdünyası diye nete yazın site çıkıyor fiyatı uygun kaliteside çok güzel güvenle alabilirsin bir sürü çeşit var ayrıca
Hafizeplt Silaerincik bende almayı düşünmüyodum bimde gördüm emzirme yastığım ile çok uyumluydu çok tatlı duruyordu dayanamadım aldım henüz doğurmadım ama çok kullanacağımı düşünüyorum arkadaşlaromda görüyorum😅