SecilM Elbet-birgun-kavusacagiz evet inşallah 33 haftalıkken falan ankaraya gelicem herşey yolunda giderse 🤲🏻☺️
Tomrishatun Bfduam 6 yumurta gördü sağda 3 solda 3 adet dedi ne çok genç ne çok yaşlı dedi orta değer dedi ben çok anlamiyorum tabi benim yaşım 43 birde
Bfduam Tomrishatun bence çok iyi yaşına göre. Yumyrtlama takibi, ilaç vermeden 6 taneyse inş olacaktır bebeğin.
Tomrishatun Bfduam bu ay kaldı coronoya yakalandım birdahiki ay iğne verdi yumurtaları.buyutucek sanirim.sonra sağlıklı varsa transfer olcam ınsallah tutar
Elbet-birgun-kavusacagiz Happybsrn kiz naptin nazar mi ettin bana 🤣cok kotu migde bulantim var🤢🤢🤢 Masallah demedinmi 🤣
Happybsrn Elbet-birgun-kavusacagiz yaa 🥴🥴🥴 hayr aslında sen dur daha erken diye düşünmüştüm kendince 🤣😂😂😅
Happybsrn Elbet-birgun-kavusacagiz uff ya geçer belki 🥴🥴 ben senin haftalara yataktan kalkamıyordum bir ay yatakta geçti çok kötüydüm yeni yeni kendime geliyorum çok zorlanıyorum yaaa🥲🥲
SecilM Elbet-birgun-kavusacagiz nasılsın canım aklıma geldin merak ettim seni. Bebekler nasıl sen nasılsın ☺️