-Ozge- Kızlar şuan 27 haftalik hamileyim doktorum Şükran Akalın anlaşmalı olduğu hangi hastane daha iyi daha önce bu doktorda doğum yapanınız varmı? Hangi hastaneyi tercih ettiniz ücreti neydi bilgi verirseniz sevinirim
tugene -Ozge- aynı klinikte Kadriye şenere gidiyorum anlaşmalı oldukları hastaneler arasında en çok medivia yı öneriyorlar şuan 39 haftalık hamileyim bende medivia da yapmayı düşünüyorum o yüzden 😇
-Ozge- tugene Sağlıkla alın kucağınıza inşallah peki medivia hastanesinde dışardan fotoğrafçı ve eşimiz girebiliyormu acaba doğuma bir bilginiz varmı
tugene Zeynepnurr memnunum çok şükür 🙏 hastane içinde medivia çok aham şaham bi hastane değil ama en azından gece doğum olursa veya yoğun bakım konusunda hisardan daha avantajlı zaten Şükran hanıma sorduğunda da anlatır detaylı canım
Zeynepnurr tugene doğum zamanında doktora ayrı hastaneye ayrı para vermiyosun değil mi canım. Bende hisar hastanesini düşünüyorum Allah nasip ederse doğumumu orda yapmak istiyorum
tugene Zeynepnurr bende hisar düşünüyordum başından beri ama gece doğum olursa ekstra ücret alıyorlarmış birde gece çocuk doktoru olmadığı için ekstra geliyor o da ayrı ücret onun yanı sıra yoğun bakım ünitesi yok diye biliyorum o yüzden vazgeçtim mediviaya yöneldim . Hisarda şuan normal doğum ekstralar hariç 3500 medivia herşey dahil normal doğum 2800
tugene Zeynepnurr çengelköy Üsküdar olarak geçiyor canım aslında klinikten kendi aracınla gitsen 10 dakka kadar uzaklığında kalıyor
Zeynepnurr tugene benim şöyle bi sorunum var karşıda oturuyorum avrupa yakasında sultangazide 😀 kara kara düşünüyorum
tugene Zeynepnurr ben ilk başta Yasemin’e gidiyordum sonra değiştirip kadriyeye muayene olmaya başladım çok da memnunum açıkçası ☺️ Ama şükran hoca içinde kötü bi yorum okumadım bu zamana kadar birazda doktorla senin arandaki bağa bağlı işinde ne kadar iyi olsa da bi doktor o çekim olmayınca ısınamıyorsun bence doktora
Zeynepnurr tugene evet canım haklısın bende bi gidiyim bakalım cuma günü memnun kalırsam devam edicem
-Ozge- Mediviaya dışardan fotoğrafçı kabul edilmiyormu doğum için ? Hastanenin kendi fotoğrafçısının instagram sayfasınıda bulamadım sizler anlaştınızmı fotoğrafçı ile ?