Seda_nrr ilknurr20 geçecek gibide durmuyorki 😭 birdaha ki hamileliğim kışa gelir inşaAllah diyorum çünkü bu yaz gerçekten eziyet çektik tüm hamişler
ilknurr20 Seda_nrr insallah hayirlisi neyse o olsunda önce sağlıkla bu bebisleri bi kucağımıza alsaydık cok zorluyorlar sahsen benim afacan beni bi hayli zorladı 🤣
esmerrmm ilknurr20 valla bende sana bi duş tavsiye ederim o derece rahatlatiyor neden daha once duş almadim dersin 😄
ilknurr20 esmerrmm dustan cıktıktan en gec yarım saat sonra tekrar ter banyosu yapmis gibi oluyorum rahatlanacak gibi degil 🤣 ama yinede tesekkür ederim 🌸
Kilic95 Miğde yanmam var 27+2 bastan beri migdem yaniyor ama suan daha da artti soda kraker yok kesmiyo artik baska bise yapan varmi migde yanmasi icin
ilknurr20 Kilic95 doktor gavisgon şurup veriyor bana verdi ama cok siddetli bi mide yanmam suan sukur olmadigi icin kullanmaya baslamadim bi zararıda yokmus doktoruna bi daniş istersen yada saglik ocagindaki ebeylede gorusebilirsin oda yardimci olur
Seda_nrr ilknurr20 benimde öyle herkes ilk çocuk böyle diyor ama diğer hamişlere bakıyorum MaşşaAllahları var 😅
Kilic95 ilknurr20 cok saol haftaya kontrolum var doktoruma sorucam hamileligimin basindan beri var ama bu 1 haftadir fazla oldu anlayamadim neden oldugunu
ilknurr20 Seda_nrr ay valla dogru millet 3,4 cocukta bile kendini koruyor suan beni bi görsen saldım çayıra mevlam kayıra hesabı azim yüzüm gotum basım dagildı 🤣🤣🤣🤣
istanbullugelin34 ilknurr20 aynısı aynısı bende kalkiyorum yerimden biseyler yapiyim diye sonra o enerjiyi kendimde bulamayıp geri uzaniyorum 😂
Didem_678 ilknurr20 Beni anlattın ,oturdugumdan yattıgımdan hiç birşeyden zevk almıyorum gece gündüz aynı sıcakta mafediyor,Allahtan az kaldı 16 felan
ilknurr20 Didem_678 yaa maşallah bizim yol daha epey bi uzun sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah 🧡
Seda_nrr ilknurr20 hahhahahah ah o popolar hele en önden gidiyorlar zaten dağılmak için yer arıyorlar resmen 😂😂
ilknurr20 Askiletotomsu ne mi kalmıs daha baya bi var hergün eksilsin diye bekliyorum sanki hep ayni vakitteymisiz gibi heleki bu ay hic gecmedi şöyle 2 hafta falan kalsaydi vakit cabuk gecerdi gibime geliyor 🤣sizin ne kadariniz kaldı 🤔
ilknurr20 Seda_nrr insallah dogumdan hemen sonra o genc fit halime hemen dönerim 😂😂 herkesin yeniden aa cok zayifsin az yemek ye sözlerine bile razıyım yeter ki birileri zayif oldugumu söylesin ben hayatim boyunca kendimi hic bu kiloda bu sekilde görmedim 😂😂😂😂😂
Seda_nrr ilknurr20 hiç birimiz görmemişizdir heralde Ya 😅 yani çok oha zayıflamasam bile bu aldıklarım gitse razıyım