Nursalihdastan Bir_abla teşekkür ederim önerileriniz için, prego quattro vip hoşuma gitti aralarından
AysezulalGvn Nursalihdastan evet normal fiyatı 3,500 -4000 arası indirime de nadir giriyor inanır mısınız 5 aydır arabayı gözlüyorum tam almaktan vazgeçtim indirime girdi hiç kaçırmadan aldık 😂😂
Bsrydmr Patika21 17 kg a kadr kullanılabiliyormuş sonra satarım başka alırım diye düşündüm açıkçası 1 yaşına kadar hatta biraz geçincede kullanıyormuş
AysezulalGvn Nursalihdastan https://www.hepsiburada.com/yoyko-elegance-travel-sistem-bebek-arabasi-3-in-1-kirmizi-silver-p-HBV00000LSVEL?magaza=Hepsiburada&url_src=and-product-detail Buyrun 😇 ben bej rengini aldım fakat tükenmiş ürün yorumlarında fotoğraf paylaşanlardan renklere bakabilirsiniz daha sağlıklı olur 👍🥰
Nursalihdastan AysezulalGvn özel sineklik özel suluk özel ayak örtüsü hediye vs diyor en alt açıklamada hepsi burada da, onlar geldi mi ?
AysezulalGvn Nursalihdastan şuan kırmızı ve laci rengi satışta ama heran tükenebilir doğrusu şahsen grisini alacaktık ama ertesi güne tükenmişti bej aldık 😂
Mrvren bebegimvebennn henüz kullanmaya başlamadık ama çok az kaldı ☺️ Ben tek elle kapatıp araca koymayı denedim çok rahat ettim ☺️ Güzel günlerde kullanın siz de ne kadar var doğuma ?
bebegimvebennn Mrvren uygulamaya göre 64 🤗🙏🏻 Çok teşekkürler size de hayırlı olsun en güzel günlerde kullanın minikle ☺️
Esraomer Prego quattro pro aldık. Aslında travel sistem yerine baston bebek arabası almak istiyorduk ama ikinci elden tertemiz bulunca kaçırmak istemedik. Çok beğendik arabayı içimize sindi
Ouzc busra1997alpaslan2021 merhaba neye göre tercih ettiniz baktım görünüşü falan güzel de yani hafifliği katlanisi falan nasıl l?
busra1997alpaslan2021 Ouzc wallahi mağazada incelicem yorumlar güzel hafif ve rahat sürüş imiş begendim bakalim magazda ne karar verirm artk bilmiyorum indirimde suanda
AysezulalGvn busra1997alpaslan2021 25 kiloya kadar taşıma kapasitesi var artık kaç yaşa kadar bindirirseniz size kalmış 😂
busra1997alpaslan2021 AysezulalGvn https://resimyukle.io/g/brFjyi2oif bende ilk modeli begendim sence hangisi
Eccem12 Nursalihdastan evet ürün elime geçti puseti ve portbebesi var. Pusetin içinde minderli ve rahat görünüyor. Ayrıca tekerleklerin dönüşleri vs de çok rahat. Bende siyah-füme olanını aldım.
Btss Nursalihdastan bu tek bebek arabası üzerine puset de koyulabiliyor adaptör takılarak bi bakın isterseniz o haliyle de.