Hifaefraimm Hempol bende yaptık üç gün sonra ağrı hissetmeye başladım şuan on haftalığım halen aynı ağrılar var
Hempol Hifaefraimm ya maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin çok teşekkür ederim cevabınız için 🤗 umarım benimde ağrım ondandır 🤗
Hifaefraimm Hempol allah razı olsun ağırların en güzeli bunlar en tatlı yorgunluklar rabbim sanada nasib etsin inşallah böyle şirin mi şirin şeker mi şeker
Ayguns Hempol Burada gözlemlediğim kadarıyla birçoğu bu belirtileri psikolojik yaşıyor. Herşeyi doğal ve akışına bırakmak bu süreci daha sağlıklı yönetecektir. Yoksa sonuç daha üzücü ve yıpratıcı oluyor. Vücudu rahat bırakma taraftarıyım 🤚🏻
Hempol Ayguns doğru söylüyorsunuz farkındayım aslında çok düşünmemek gerektiğini ama işte bariz bir şeyler hissedince vücudumda yaşayan var mı diye öğrenmek istedim ona göre beslenmemi alışkanlıklarımı şimdiden de olsa kontrol altına almak için 🤗
Ayguns Hempol sigara ve alkol kullanıyorsanız bunlardan kaçınsanız yeter bu dönemlerde . Gebelik başlayınca doğru beslenme şekilleri hakkında doktorunuz bilgi verecektir zaten
Bfduam Yektaa bende hic leke gelmezdi herkesde aynı olmuyor demek ki. Yumurtlama haftasından sonra kendinde farklılık hissettin mi öğrenmeden 10 gün falan önce?
busra5501 Hempol benim inanılmaz bel ağrım oldu uyku hali ve göğüslerde şişlik ama bunlar adet öncesi sendromla hemen hemen aynı şeyler
Hempol busra5501 evet çok benzerlermiş hayırlısı bakalım rabbim nasip eder inşallah isteyen herkese 🤗🤗
Beyza2727 Mucizebebek3 aynı yumurtlama günümüz ve aynı bende gögüslerimde yanma ve gögüs çevresinde beyaz beyaz sivilceler çok belirgin belim ağrıyor alt taraf gecede sağ tarafıma yatamıyorum batma oluyor ve midem de yanma da var sıcaklık basıyor öyle hayırlısı bakalım 🤭
Mucizebebek3 Beyza2727 Ayy aynı belirtiler çok heyecanlı 5 eylülde test yapmayı düşünüyorum yine bir umut bakalım😬
Hempol MelekMervertlek ya çok güzel umarım benimde öyle olur çok teşekkür ederim cevap verdin için 😍🤗