lentil Zeze2454 ben tekstil ürünleri işte kıyafet bornoz havlu nevresim fln aldım bir de park yatak 1500 tl tuttu kalanlarını bi kaç haftaya tamamlarız heralde
Aag06 Zeze2454 anca brnce yaa bende herseyin cok pahalisina kacmadim buyuycek diye bi arabayibirazcik pahali aldim ama krem sampuan bile cok para allahin pisik kremi 120 lira yani bebek icin hersey cok pahali ya
Mom726272 Aag06 oda olmadan 10 bin tuttu demek 😳 ben şok gerçi hm den aldım diyosun normal o zaman orası ucuz değilki
Aag06 Mom726272 ya ben arabaya 4,5 verdim o biraz tuttu geri kalani kiyafet ivir zivir biberon emzik vs ha hm evet ama cokta almadim yurumeye baslayinca hm alirim dedim ama hm bebek reyonlarini takip ederseniz guzel indirime giriyor tek fiyat 20 30 vs yapiyorlar magazalarda ama bebek icin hersey cok pahali ya oyuncaklari falan simdi oyuncaj oyun halisi vs almaya baslicam onlar ne kadar tutcak acaba bez cok yiyor ama ya valla ayda 200 tane gidiyor nerdeyse buyudukce azalir sayi ama pahali yani bezi mezi
Selcans Zeze2454 Masrafın büyük kısmı oda yapınca çıkıyor aslında kabataslak 20′yi buluyor odasi-perdesi-halisi derken. Ama sadece anne yani besik, kiyafetler, bakim masraflari derken 5′i gözden cikarmak gerekiyor. Ben toplu almadim gördükçe aliyorum ama liste yapıp almak da fayda var fazla alinmamis oluyor bu sekilde. Bu hafta ebebekin anne yani besigi indirimde mesela dusunuyorsaniz bakin derim 😊
Zeze2454 Selcans Teşekkür ederim evet gördüm o beşiği takip ediyorum inşallah Eylül maaşı ile başlamayı düşünüyoruz en önce dediğiniz gibi liste yapmam lazım ☺️
lentil Zeze2454 evet e bebek ve lcw ya bak fiyatlar baya iyiydi. Bir de canım eğer makul birşeyler ayarlamak istiyorsan küvet setini evinn yakınlarnda fln ucuzluk pazarı gbi birşey varsa oralara bak. Zaten 3 ay fln kullanacak
Hafissee M-l-k bim aktüel den cogu şeyi aldım 500 civarı tuttu küveti kıyafeti havlusu oyuncagı biberon emzik falan 1100 e sunny baby araba aldık şuan 1500 olmuş 350 e baby plus oyun parkı aldım onu yatak yaptım içine 150 tl yaylı yatak aldık üstüne de reflü yatagı şuan 2 aylık hala reflüyle yatıyor geri kalan parayla e bebekten indirim takip ettim kıyafet şampuan alt açma örtüsü pişik kremi vs hepsini aldık bu şekilde. Elimden geldiğince pahalı ürünlere yönelmedim uygunları aldım sonucta iyi gelecekse uykun ürünlerde iyi gelir kullanışlı olue marka takıntım da yok temiz olsun yeterli
Milkshakee Zeze2454 toplam hepsi 3.700 falan tuttu herşeyi alındı ama kıyafetleri beşiği arabası ana kucağı mama sandalyesi küvet seti şampuan bez vs ivir zıvır hepsinin hesabı bu canm suanlik
Zeze2454 Milkshakee Çok iyi fiyat inşallah bende gerekli olan ve abartıya kaçmadan bu fiyatlara kapatmayı düşünüyorum 👍🏻🤗
Milkshakee Zeze2454 Canm sana tavsiyem Trendyol.☺️ Burdaki mağazaya gidiyorum beğendiğim beşik 1800tl trendyola giriyorum aynisi 1200 bebek arabası bakıyorum burda 1.400 Trendyolda 900-1000 cok tereddüt ettim kırık gelirmi yada gözüktüğü gibi degilmi acaba diye bı geldi ürün gözüktüğünden daha güzel ☺️☺️👍
Zeze2454 lentil trendyoldan da uyguna buldum bir kaç bişey önce bir kaç yer dolaşıp sonra bana en uyan yerden almayı düşünüyorum ama e bebek herkesin tercihi sanırım ilk işim oraya bakmak olacak ☺️
ilknurr20 Zeze2454 2 tane beşik aldım beşiği yatagı dolabi uyku seti kıyafeti bakım urunu kendime hastane ihtiyaclati a dan z ye herseyi 5000 tl fakat bebek arabası puseti besigin 1 tanesini annemler aldigi icin bizim masrafimiz 4000 tl tuttu genelde e bebekten veya trendyoldan alisveris yaptım
Mom726272 Aag06 haklısın hmm yarısı bebek arabasına gitmiş o halde doğru ya ucuz bişey yokki konu bebek olunca ihtiyaç olan herşey ateş pahası
beyza1234 Zeze2454 herkes nekadar makul fiyatlara halletmiş bix 50 bini devirdik oda yapmadık hastane bebek arabası diğer herseyi valla 5 e de bitirem var 300 bin harcayanda gördüm 😂
balbocegim27 Zeze2454 annem ler saolsun park beşik ve içinin yatağını aldılar 1110 tl tuttu bebek arabası ve puseti de bi tanıdıktan aldık para vermedik kıyafetler bakım malzemeleri de en fazla 1000 tl tutmuştur
emiras59 Zeze2454 beşik 1100, araba 2200, dolap 2.124 kaba şeyler bu kadar tuttu 🙇🏻♀️ Mustela set 180 bakım malzemesi olarak da
Arzuaksumom Canım burada yorumlarda fiyatlar değişkenlik gösterecektir sen kendi egonumu tatmin edeceksin yoksa bebeğin gerçekten ihtiyacı olduğu için mi alışveriş yapacaksın anneler önce bunu belirlemeli yoksa bir karış doğan bebeğin yaptığımız saçma sapan masraflardan anlamayacağı kesin 🤣 gerçekten işine yarayacak mı marka mı yoksa ekonomik olmasımı bebek yaşta harcama yapmaktansa anladığı yaşta istediğini alabilmek daha önemli bu yüzden burada yazılanlar seni tatmin etmez lcw-Hm-e-bebek buralar uygun diyebileceğimiz yerler Mercedes Benz Avantgarde By Hartan Hyacinth Travel Sistem Bebek Arabası da var 20 bin civarı 4-5 binlikte var yani burada ego varsa kenara atmalı aklı selim davranmalı
Zeze2454 Arzuaksumom Herkesin kendi tercihi tabi ama bende oda yapmayı yada küçük yaşta hiç bilmeyeceği anlamayacağı markalara büyük paralar vermeyi düşünmüyorum ana malzeme gerekli ürün ilk etapta yeterli olacak benim için 🌸
1prens_annesii Zeze2454 oda yapmadım beşiğini 1150 ye aldım alışverişini 1000 TL’ye yaptım nevresim takımı yastık kılıfları battaniyeler diktirdim 400 tl tuttu bebek arabası tercih etmedim her yere araba ile gidiyorum gerek duymadım toplam 2 bin 550 TL tuttu 🥰
Zeze2454 1prens_annesii Beklediğimden daha uygun fiyatlar duyuyorum inşallah bende uyguna tamamlarım 🥰
M-l-k Hafissee haklısınız, e bebek imdiriölerinden nasıl haberdar oluyoruz acaba. Şuan 28.haftadayım henüz bailamadım 30da 31de başlıcam gibi geç değildir umarım. Bu vakitten sonra bimden ne bulabilirim onuda bilmiyorum.
Semiha_ Zeze2454 Bebek arabası, part yatak, küvet seti, nevresim seti, beşik için yatak, hamak, hastane çıkışı , birkaç parça zıbın 3200 TL