Niln Mom54544 Kız bende şal beceremem eşarp kullanırım sürekli🤗🤗 bende zamanında eşarp stok yaptım Şu an çok işime yarıyor ama emin ol bu zamanda bedava verseler giymeyeceğimiz tunikler 100 tl olmuş boş beleş şeyler o kadar pahalı ki
Mom54544 Niln Aynen ya bide doğru dürüst bişey yok dediğin gibi çok zorlanıyorum alırken begendiklerim pahalı oluyo uygun olanlar da güzel olmuyo arada Allah yarım etsin bizim gibi olanlara 😊
Niln Mom54544 Evet vallahi ucuz olanlar hoşumuza gitmiyor. Tofisadan alışveriş yapıyorum ben kendim için bi de bazen modanisa. Güzel şeyler oluyor orda🤗 Tavsiye ederimmmm
Cennetkusuannesi minikprensimmm123 yaaa kendimi gördüm bi yandanda sevindim 😄😄😄 nasil adet sancisina benzer bi sanci gelip gidiyor kasılıyor nefesim kesiliyor oyle hareketleri varki canım yanıyor 🤔🤔🤔
minikprensimmm123 Cennetkusuannesi Bugün sağlık ocağında ki ebeme sordum benim sürekli gün içinde adet sancım oluyor diye galiba yalancı sancılar gün içinde çok sık olmazmış
Cennetkusuannesi Kızlar ya burun yanmasi oluyormu sizdede ara ara burnun böyle sızlıyor yanıyor alın bölgeme dogru😓😓