Azize_72 Ben de tüp bebekle anne adayıyım ve kızıma kavuşmama az bir şey kaldı hayırlısıyla benim emriyoda 5. gün transferi ben 10 günün sonunda kanda öğrendim gebe olduğumu 15. Günde ise idrar testi de pozitif çıktı çok şükür bin şükür☺️
Berrasirin Azize_72 masallah Allah hayirli evlat etsin insallah .. bende kan verecegim gunu bekliyorum sabirsizlikla
Bitterimmm Berrasirin mide bulantısı halsizlik ve kırılacalmışcasına bel agrısı😥 ilki de bu şekilde olmuştu sürekli mide bulantısı sanırım zor bir hamilelik geçireceğim yine de üzülmüyorum rabbim yeterki sağ saglim kucağıma alıp büyütmeyi nasip etsin
Tupbebek11 Merhaba bende tüp bebek bugün 13. Günüm yerleşme kanaması olmadı bende ama transferin ilk gününden itibaren karnıma giren sanki özel günüm olacakmış gibi sancılarım var
Berrasirin Tupbebek11 merhaba benimde dediginiz gibi karnim agriyordu heran adet olacakmis gibi ..sizin 13 gununuzse neden kan vermediniz net sonuc alirdiniz
Tupbebek11 Ben bir 10. Günde kan verdim 440 çıktı birde 12. Günde 1379 çıktı simdi doktorum keseyi görmek için cuma günü gel dedi cumayı bekliyorum 🌺
Berrasirin Tupbebek11 oo masallah rabbim keseyi gormeyi kalp atisini kucaginiza almayida nasip etsin insallah …😊darisi basimiza insallah
Berrasirin Bitterimmm ay insallah canim varsin gebeligimiz bulantili gecsin yeterki kucagimiz dolu eve gidelim ..