iremyesil Hanımlar 22 hafta gebeyim. Normal doğum istiyorum en çok korktuğum şey doğum sırasında vajinayı kesmeleri ve dikmeleri. Keserken ve dikerken uyuşturuyorlar mı? Bu konuda aydınlatır mısınız
elifpusat iremyesil canım yırtılma olabiliyo bazen doğum esnasında bazen de bebek gelir açıklık yetmez keserler açarlar onuda zaten uyusturuyolar dikiyolar anlamıyosun bile onlar söyleyene kadar
Nezihatezlik60 Doktorunuza danışın eğer onaylar ise 36 haftadan itibaren perina masajı uygulayın kaşlarınız gevşerse kesmelerine ihtiyacınız kalmayacaktır bir araştırın bence
iremyesil Nezihatezlik60 aa mutlaka hem doktoruma danışacam hem de araştıracam çok teşekkür ederim 😊 😊
Nezihatezlik60 iremyesil danışmadan yapmaya kalkışmayın ama erken Doğum olur bişey olur Allah korusun
cinardefnemoms iremyesil keserken hissetmiyosun bile sancidan canım . Dikiş için ise ben çok yıpranmıştm açtım halim kalmamıştı uyumak istedim uyutup dikmişti Dr um
piremsesce iremyesil sancıdan mıdır yoksa uyuşturduklarından mıdır o kesiyi de dikiş atılmasını da hissetmiyosun 😂