Mom433 Kbrasln hemen ama resimde belli olmuyor çekiyorum ben görüyorum sadece enteresan flashla bile çektim yok elimde kendim bariz gorunuo buda değişik productor ismi
Kbrasln Mom433 anladım siyah yapoyorlar bazıları o.sekilde ayarlayın ins vardır reglinize kac gun var acaba
Mom433 Kbrasln yok öle de olmuo söktüm bariz görüyorum ne tuhaf bisey sokerlermis burda gördüm 🤣 3-4eylul regl gunim şaşmaz gelir gününde 28 Gund E bir regl oluom daha önce 3 kere gebe kaldım kaybettim kürtajlar oldum yarın kan verim bari
Kbrasln Mom433 hadi hayırlısı olsun canim bn de 2 kez düşük yaprim bikn de reglim 3 Eylül biraz önce belim ağrıdı hafif kahverengi leke geldi peçeteye başka gelmedi bekleyeceğim olmazsam yarin bnde bir test yapayim
Mom433 Kbrasln 2.gebeligimde adete az kalmıştı kahve geldi geçti pas gbiydi sonra gebe çıkmıştım kaybetsem bile o yerleşmeyi bile yaşadım herşey oluo bu çocuk işinde vala 😄
Kbrasln Mom433 ne kadar sürdü peki kahverengi leke acaba peçeteye sildikce geliyor muydu bn ilk defa yaşadım iki dusuklerum de reglim gecer test yapar çıkardı ilk defa böyle yaşadım bilemedim
N3F3RT4RI Bsrazynp11 en erken yumurtlamadan 10 gün sonra çıkar diyorlar onun için sordum. Siz biraz daha bekleyin bence şöyle 3ü gibi yapın. Benim Bat 3 Eylül yumurtlama 20 Ağustos idi.
N3F3RT4RI Mom433 ayyy hadi inşallah yarın yine tekrarlayın. Ben işimi sağlama aldık bugün 3 tane gebelik testi aldım ama erken gebelikten değil normallerinden aldım. Yarın sabah ilk idrarla yapacağım ❤️
Mom433 N3F3RT4RI lavaboya gitmiştim baktım pembe kan gelio hayatımda ilk kez oluyor 2 3 gün kala bu ne saçma şimdi
N3F3RT4RI ZeynepDK güzel sonuçlar alırsınız inşallah 🙏 çatlatma iğnesi vurulunca ne kadar sıklıkla birliktelik tavsiye ediyor doktor?
ZeynepDK N3F3RT4RI amin hepimiz inşallah ☺️ ben klomen hap sonrası ilk defa oldum çatlatma ignesini iğnenin ertesi günü ile üç gün birer gün arayla ilişki önerdi doktor sonrasında da devam edin dedi adet tarihine kadar bir gün ara verererek
N3F3RT4RI ZeynepDK anladım teşekkürler hayırlısı olsun inşallah 🙏 umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız ❤️